Stiri Actuale de ultima ora

Parasutist experimentat, mort in urma unei greseli inexplicabile

La Clinceni, un parașutist cu o experiență de aproximativ 850 de salturi a suferit o accidentare la aterizare, în urma executării unui salt individual cu parașuta.

Din observațiile de la sol, parașuta s-a deschis și a zburat normal, însă la aterizare parașutistul a executat un viraj necorespunzător la o altitudine joasă, acțiune care a dus la un impact puternic în momentul aterizării, solat cu un traumatism cranio-cerebral sever.

Bărbatul a fost preluat de urgenta de un elicopter SMURD. A fost transportat la spitalul Floreasca, dar in pofida eforturilor, medicii nu au reusit sa-l salveze. Nimeni nu-si explica de ce un paraşutist cu experienţă, , la ultimul salt, a făcut un viraj necorespunzator aproape de aterizare si s a izbit de pista aerodromului.

În urma accidentului în care un paraşutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări: pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti cu un elicopter SMURD; a fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator şi, din păcate, la ora 13,47 a fost înregistrat decesul acestuia. Ne exprimăm regretul faţă de acest tragic accident şi transmitem sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor. Suntem alături de ei în aceste momente dificile’, au explicat reprezentanti ai spitalului de Urgenta Floreasca.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!