Stiri Actuale de ultima ora

Bill Gates e bolnav de COVID

Miliardarul, co-fondatorul Microsoft, a anuntat pe Twitter ca s-a testat si e pozitiv la COVID.

“Am iesit pozitiv la COVID. Am simptome usoare si urmez sfatul expertilor. Stau in izolare pana ma fac bine.” – a scris Bill Gates pe platforma Twitter.

Bill Gates are 66 de ani si a fost implicat in toate masurile care s-au luat la nivel global in timpul pandemiei. De asemenea, miliardarul filantrop a fost si este un activist infocat pro-vaccinare COVID. De altfel, el a scris pe Twitter ca e norocos ca e vaccinat. „Spre norocul meu, sunt vaccinat si am facut si doza booster si am acces la testare si la ingrijire medicala exceptionala”. Multi internauti l-au ironizat in comentarii, pe ideea ca, la banii lui, e normal sa beneficieze de ingrijire medicala exceptionala. Alte reactii in randul celor care au comentat sunt de neincredere. Mai multi utilizatori scriu ca nu cred ca Gates e vaccinat ori ca e pozitiv la COVID si il banuiec pe controversatul miliardar ca face anumite jocuri pentru a readuce pandemia in prim-plan. Comentariile nu pot fi facute la postarea lui Gates, pentru ca miliardarul si-a setat contul de Twitter astfel incat nimeni sa nu poata comenta.

Acum 4 zile, Gates s-a vazut cu Macron

Emotii si pentru presedintele Emmanuel Macron, pentru ca acum cateva zile s-a vazut cu Bill Gates, la Paris. De altfel, Gates este printre primele personalitati cu care s-a intalnit Macron imediat dupa victoria in alegerile prezidentiale. Potrivit presedintiei franceze, cei doi au discutat despre masuri pentru anticiparea pandemiilor in viitor, tranzitia climatica si biodiversitate si securitate alimentara.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns