Stiri Actuale de ultima ora

IKEA doreste sa testeze un seviciu de inchiriere.

IKEA este o companie cunoscuta de origine suedeza care doreste sa extinda testele care le vor permite clientilor sai sa inchirieze birouri si canapele. Aceasta realizeaza toate astea deoarece doreste sa se indeparteze de conceptul de vanzare a pieselor de mobilier cu pret scazut.

In luna februarie a acestui an reprezentantii companiei Ikea a declarat ca ia in considerare ideea de inchiriere a pieselor de mobilier. Compania a prezentat toate planurile in cursul zilei de miercuri la un eveniment organizat in cadrul primului magazin sustenabil din Kaarst , Germania deschis in anul 2017.

Jesper Brodin a declarat „Testarea oportunităţilor pentru ofertele de leasing este una dintre modalităţile prin care dorim să ne realizăm strategia de transformare”.

Totodata acesta a mai completat „Schimbările climatice şi consumul nesustenabil sunt printre cele mai mari provocări cu care se confruntă societatea actuală”.

Intregul proces vine ca un raspuns tuturor tinerilor care si-au manifestat dorinta de a inchiria fel de fel de produse de la haine la masini pentru a putea ajuta mediul inconjurator.

Ikea a inregistrat vanzari globale de 39 de miliarde de euro in cursul anului trecut. Totodata reprezentantii companiei au declarat ca doresc sa dezvolte ofertele de leasing bazate pe abonamente. Acestia fac toate astea pentru a incuraja reutilizarea produselor de cate ori este posibil inainte de a fi reciclate. Ikea a asigurat deja ca toate produsele sale vor fi realizate din materiale regenerabile si reciclate pana in anul 2030. Totodata asigura ca produsele vor fi concepute in asa maniera incat sa se poata reutiliza, repara si recicla.

Compania a inceput deja sa testeze aceste proiecte de inchiriere de mobilier in Olanda, Suedia, Elvetia si Polonia. In viitorul apropiat compania urmeaza sa extinda testele pe toate cele 30 de piete in cadrul carora activeaza pana in anul urmator.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns