Stiri Justitie de ultima ora

Doi minori romani au ucis un om al strazii

Bărbatul fără adăpost atacat în cartierul Cleunay din Rennes, Franta, a murit. Barbatul era om al strazii si avea 51 de ani.

Doi minori romani l-au lovit in cap, pentru a-l jefui, iar barbatul a murit, ca urmare a rănilor suferite, a anunțat procurorul general din Rennes. Adolescenții, în vârstă de 14 ani, au fost inculpați pentru “furt urmat de violență soldat cu deces”.

Transportat de urgență la spital în stare critică, barbatul a murit în urma rănilor suferite, potrivit Parchetului din Rennes. Minorii i-au aplicat o lovitura puternica in ceafa. Omul strazii s-a prăbușit pe trotuar, inconștient.

Polițiștii din cadrul brigăzii anticriminalitate BAC s-au deplasat rapid la fața locului în noaptea incidentului și au arestat doi suspecți în fața unui imobil din apropierea stației de metrou Cleunay. Aceștia sunt doi minori “în vârstă de 14 ani, născuți în România”, potrivit procurorului. Ei locuiau în cartier.

Plasati în arest preventiv

După ce au fost reținuți de poliție, aceștia au fost aduși  în fața procurorului general și acuzați de furt (o geantă aparținând victimei) urmat de violențe soldate cu deces.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!