Stiri Justitie de ultima ora

Zeci de perchezitii in cazuri de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Anchetatorii au strans dovezi ca in perioada iunie 2023 – martie 2024, în mod repetat, traficantii ar fi deținut, manipulat și comercializat, către consumatori din județul Sibiu, diverse cantități de substanță cristalină 2-CMC, 3-CMC și 4-CMC (droguri de mare risc) și 2MMC (substanță psihoactivă), cu sume între 100 și 200 de lei pentru o doză.

Au fost puse în aplicare 27 de mandate de percheziție, în județele Sibiu și Hunedoara, inclusiv într-o unitate de penitenciar, fiind descoperite și ridicate pliculețe pregătite pentru vânzare conținând substanță cristalizată, diverse comprimate, peste 500 de plicuri de tip ziplock (noi), telefoane mobile și cartele SIM, sume de bani în lei și euro, cântare digitale, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

11 au fost arestate pentru 30 de zile. Față de alți doi, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu au dispus măsura controlului judiciar.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!