Gabriela Firea este de parere ca pensiile ar trebui sa fie marite
Stiri de ultima ora din Politica

Gabriela Firea este de parere ca pensiile ar trebui sa fie marite

Gabriela Firea, Prim-Vicepresedinte este de parere ca pensile ar trebui sa se mareasca. Aceasta a spus clar si raspicat ca  Guvernul Citu ar trebui sa aplice legea si sa nu mai sustina ca nu sunt bani.

   Iata ce a mentionat aceasta

“CCR a decis că mărirea punctului de pensie cu 40% este constituţională. Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile părinţilor şi bunicilor noştri, nu să se plângă toată ziua că nu are bani, în timp ce se împrumută masiv. Sarcina Guvernului este aceea de a identifica şi pune în practică soluţii şi politici economice care să ducă la creşterea încasărilor la bugetul de stat, din care să fie plătite pensii, nu să se plângă toată ziua buna ziua de lipsa banilor”,  a scris Gabriela Fire ape Facebook.

Aceasta a mai spus ca guvernele de dreapta din ultima perioada”au dovedit că nu au viziune, nu au soluţii, nu ştiu să facă politici publice, ci doar să taie, prin încălcarea legii”.

Tot despre subiectul pensiilor a mai scris pe Facebook si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

“Nimic pentru români, totul pentru ei! Şcoli închise. Fermierii şi firmele româneşti lăsate de izbelişte. Salarii îngheţate. Facturi mărite. Pensii reduse, deşi CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut şi anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituţională. Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor, pentru a-şi mulţumi clientela politică. Meritocraţia promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid. Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluţii. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele şi politrucii lor”,  a afirmat acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns