In Timisoara au loc cele mai multe vindecari de coronavirus
Stiri Locale de ultima ora

Focare COVID in Timis si Valea Jiului

La Centrul pentru persoane varstnice din Giroc, judetul Timis, si la Politia municipiului Vulcan, judetul Hunedoara, au fost depistate focare COVID in ultimele 24 de ore.

La Giroc au fost confirmate noua noi cazuri, iar la alte doua camine de batrani, numarul infectarilor e de 35. Aceste doua centre au fost inchise, precizeaza Directia de Sanatate Publica.

In Timis sunt 7 focare active : Caminul privat pentru persoane varstnice din Timişoara (Harmonia, cu 87 de cazuri), Caminul din Comlosu Mare (48 de cazuri), Dumbravita (25 de pozitivi COVID), Centrul de recuperare neuropsihiatrica Sinersig (31 de imbolnaviri) si primariile din Timisoara (6 cazuri) si Giarmata (5). Dintre cele 299 de noi infectari din judetul Timis, din ultimele 24 de ore, 16 sunt cadre medicale.

4 cazuri COVID la politia din Vulcan

Politia municipiului Vulcan, din Valea Jiului, a intrat pe lista focarelor COVID din judetul Hunedoara. DSP Hunedoara anunta ca sunt 4 cazuri de imbolnavire. Alte focare, cu un numar ridicat de infectari, sunt Spitalul Municipal Hunedoara – 13 persoane bolnave –  Spitalul Municipal Orastie – 4 cazuri –  Spitalul Judetean de Urgenta Deva – 3 pacienti COVID, si Spitalul de Psihiatrie Zam, cu 5 cazuri.

Bucuresti: spitalul COVID Pipera se inchide

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei,  anunta ca spitalul modular de la Pipera va fi inchis pentru ca a scazut numarul persoanelelor bolnave de COVID 19 care au nevoie de ingrijiri.

“Din fericire, numarul de persoane care au nevoie de ingrijiri medicale pentru coronavirus a scazut si nu se mai justifica cheltuielile pe care le facem acolo” – a declarat edilul-sef, precizand ca, daca situatia o va cere, spitalul modular poate fi oricand refunctionalizat.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns