Lucrarile la pasajul Doamna Ghica pot fi reluate
Stiri Locale de ultima ora

Lucrarile la pasajul Doamna Ghica pot fi reluate

Primaria Municipiului Bucuresti  a platit avansul pentru tablierul care este necesar continuarii lucrarilor la Pasajul Doamna Ghica.

Care este anuntul facut de Nicusor Dan?

”Azi am virat banii către Trustul de Clădiri Metropolitane pentru plata avansului destinat firmei italiene care construiește tăblierul pentru Pasajul Doamna Ghica. Mulțumesc partenerilor din Italia care, deși nu primiseră banii, au avut încredere în noi și au lucrat la această componentă esențială pentru pasaj” a spus acesta.

Potrivit postarii edilului, avansul a echivalat cu suma de 5 milioane de lei. Furnizorul va stabili in cele ce urmeaza termenele de livrare. Nicusor a mentionat ca ulterior se va afla cand vor fi reluate si finalizate lucrarile.

Edilul a mai mentionat ca a achitat alte 5 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor in Prelungirea Ghencea.

”De asemenea, tot astăzi, Trustul de Clădiri Metropolitane a primit alte 5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea, un alt obiectiv de investiții important al Primăriei Capitalei”,  a spus Nicusor Dan.

Nicusor a mai anuntat ca a consemnat in cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor in zona Prelungirea Ghencea. Acesta a precizat ca la jumatatea lunii iulie vor incepe demolarile dintre strada Raul Doamnei si Soseaua de Centura.

”Deci la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietățile dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe șantierul Prelungirea Ghencea”,  a spus Nicusor Dan.

Pe data de 25 mai, conturile Primariei Municipiului Bucuresti au fost deblocate. Judecatoria sectorului 5 a dispus suspendarea provizorie a executarii silite in dosarul initiat de omul de afaceri Costica Constanda.

Acest anunt a mai fost facut si de primarul Capitalei, Nicusor Dan iar asta inseamna ca pasajul Doamna Ghica va fi finalizat in cel mai scurt timp posibil, urmand sa apara vesti cat mai exacte despre finalizarea acestuia.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns