Stiri Locale de ultima ora

NOU YouTube Kids -acum si in Romania

Vestea buna a aceastui an este ca YouTube Kids este acum si in Romania. Este o veste minunata atat pentru copii cat si pentru parinti.

Acesta are numeroase dotari precum:

  1. Un continut dedicat in intregime familiei cu patru categorii de continut : emisiuni , muzica , invatare si exploreaza.
  2. Selectii ale partenerilor in care poti avea canale selectate de diferite teme precum : muzica, sport, lucru manual, arta dar si multe altele.
  3. Interfata user friendly pentru cei mici ceea ce inseamna ca acesta va fi dotat cu imagini mari, design colorat, butoane care sunt usor vizibile.
  4. Continut aprobat de parinti – vei putea restrictiona accesul copilului tau la tot ce crezi ca ar fi nepotrivit.
  5. Timp de vizionare – este practic un temporizator ce permite selectarea unui timp de vizionare pentru aplicatie.

Declaratia oficiala a Elisabetei Moraru, Country Manager Google Romania: “Aplicația YouTube Kids a fost creată plecând de la ce își doresc copiii și părinții lor, oferindu-le celor mici un mediu în care să exploreze video-uri și subiecte care le aprind interesul. Este un serviciu de streaming video pentru copii de sine stătător, sigur, cu o serie de instrumente care le permit părinților să personalizeze și monitorizeze conținutul la care au acces copiii. Ne bucurăm să anunțăm că YouTube Kids este disponibilă în România.”

Citeste  Dan Nicusor sustine ca va infiinta centre de vacante pentru copii

Aceasta aplicatie a fost lansata in februarie 2015 si pana in acest moment este disponibila in 60 de tari la nivel global. YouTube Kids poate fi utilizata atat de pe smartphone, tableta cat si de pe televizoarele smart sau console de jocuri.

Un aspect benefic este ca nu este necesara crearea unui cont pentru a putea folosi aplicatia YouTube Kids. Aceasta permite doar vizualizarea de continut si nu incarcarea videoclipurilor sau comentarea la continut. Este destinata copiilor cu varste intre 3 si 12 ani.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *