Mihaela Bilic ne spune cum se tine dieta omului sarac
Stiri de ultima ora din Sanatate

Mihaela Bilic ne spune cum se tine dieta omului sarac

Mihaela Bilic ne spune cum putem tine dieta omului sarac. Vara se apropie rapid si este momentul perfect pentru a scapa de acele kilograme pentru a arata impecabil.

Mihaela Bilic spune ca putem slabi mai usor si mai rapid daca ne vom folosi de un preparat nu foarte costisitor dar foarte hranitor. Mai exact, este vorba de preparatul numit ciorba.

Ce implica dieta omului sarac si cine o poate tine?

Mihaela Bilic a explicat ca poti consuma ciorba timp de trei luni si ca vei pierde pana la 30 de kilograme, doar daca vei consuma acest preparat timp de doua ori pe zi, la pranz si la cina. Aceasta este cea mai sanatoasa dieta pe baza de proteine sau apelarea la o operatie de micsoarare a stomacului.

Cu ajutorul acestei dietei vei reusi sa scapi de kilogramele in plus si sa te simti mai bine in pielea ta.  Ai grija la alimentatie si vei vedea ca vei reusi sa ajungi la kilogramele pe care le doresti in cel mai scurt timp posibil.

“Dacă mâncai înainte în mod normal, eu zic că slăbeşti cu dieta omului sărac, în trei luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare. “ spune Mihaela Bilic.

“100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni”, a mai transmis aceasta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns