Kim Kardashian s-a confruntat cu probleme de sanatate inainte de Met Gala
Stiri de ultima ora Mondene

Kim Kardashian s-a confruntat cu probleme de sanatate inainte de Met Gala

Kim Kardashian a fost imbracata la Met Gala 2022 in aceeasi rochie pe carev Marilyn Monroe a purtat-o in momentul in care i-a cantat “ La multi ani” presedintelui american John F. Kennedy in anul 1962 la aniversarea de 45 de ani, mai exact cu cateva luni inainte de moartea sa. In seara celebrului eveniment Kim, a fost nevoita sa slabeasca sapte kilograme pentru a putea purta acea rochie.

Problemele cu care s-a lovit Kim inainte de celebrul eveniment

Kim a vorbit despre dieta stricta pe care a urmat-o dar si despre efectele secundare cu care s-a confruntat ulterior. Aceasta a spus ca a trebuit sa includa in regimul ei alimentar carne, un aliment pe care evita sa il consume. Acest lucru a dus la accentuarea psoriazisului, o problema cu care se confrunta de cativa ani.

„Psoriazisul a izbucnit pe tot corpul și m-am ales cu artrită psoriazică, așa că nu prea puteam să-mi mișc mâinile. A fost foarte dureros și a trebuit să merg la un reumatolog, care mi-a dat steroizi. Eram speriată. Am renunțat din nou la carne și situația s-a calmat”,  a declarat Kim.

Kim a povestit despre experienta avuta cu aceasta problema in anul 2019 si ce a determinat-o sa vorbeasca asta public.

„Chiar dacă am crescut alături de mama mea care avea psoriazis și am auzit-o vorbind despre asta, nu am avut nicio idee că mă voi confrunta cu această boală autoimună. Sunt 13 de ani de când am avut primul contact cu psoriazisul. Experiența mea a fost diferită față de a ei, dar au fost câteva asemănări”, a declarat Kim.

Aceasta a tinut sa mentioneze faptul ca a ajuns sa fie impacata cu acesta afectiuni si acum se simte mult mai bine sa vorbeasca despre problema cu care se confrunta.

„Am devenit extrem de confortabilă cu psoriazisul. Nu contează în ce parte a corpului este, uneori mă simt bine să îmi arăt petele, iar alteori nu, și atunci îmi acopăr petele cu produse de machiaj. Cu tot stresul din viața mea, încerc să îmi fac timp și pentru mine și să mă stresez cât mai puțin.” a concluzionat aceasta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns