Cum reuseste Lili Sandu sa se mentina in forma
Stiri de ultima ora Mondene

Cum reuseste Lili Sandu sa se mentina in forma

Lili Sandu a spus ca se mentine in forma avand o dieta echilibrata. Vedeta in varsta de 43 de ani a impartasit cateva dintre secretele sale iar mai mult fani au fost curiosi sa ii descopere secretele.

Stilul de viata adoptat de Lili Sandu este unul sanatos. Timp de sapte ani vedeta a fost vegana si a recunoscut ca mamei sale i-a fost destul de greu sa ii accepte alegerea.

Ce a declarat Lili Sandu?

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană. Ce e aia? Cum să nu mănânci? Eu ți-am făcut sarmale, ardei umpluți.” I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu. Nu era atât de dezvoltată „industria” asta ca să zic așa a restaurantelor care îți ofereau meniu vegan și mâncam salată de vinete și salată.” a spus vedeta.

Lili Sandu a mai spus ca nu mai este vegana si ca incearca sa pastreze un echilibru in viata ei. Pentru asta a facut cateva schimbari in privinta alimentatiei.

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat în așa fel organismul și știu exact ce să mănânc și când să mănânc. Plus că țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri și atunci clar e vegan că nu mănânc niciun produs din proteină animală, dar am renunțat de tot la lactate și la tot ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru.” a spus Lili.

Lili a mai spus ca nu a mai fost atenta la ceea ce mananca atunci cand a fost insarcinata. In plus, vedeta a mai vorbit si de stilul de viata adoptat de Silviu.

„El [Silviu Țolu] ține un intermittent fasting, mănâncă undeva pe la 12-1, are cumva 16-18 ore și îl ajută, se menține foarte bine. Eu nu pot să țin, la femei e mai dificil cu intermittent fasting. Sunt atentă la ce mănânc. Recunosc, în sarcină nu am fost atentă. Nu aveam pofte din astea nebune. Mai mâncam un burger, cartofi prăjiți. Eu dacă găseam o zi în care vreau să mănânc cartofi prăjiți, eu mănânc, dar nu face parte din dorința mea de a mânca felul ăsta de mâncare neapărat. Dar, cumva, organismul ți se reglează”, a declarat vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns