Stiri de ultima ora Mondene

Orlando Bloom si Katy Perry vor o nunta mica si intima

Actorul englez si cantareata americana inca nu au stabilit data nuntii, dar se pregatesc sa trimita invitatiile in curand. Apropiatii au dezvaluit pentru revista People ca Orlando, 42 de ani, si Katy, 34 de ani, se iubesc la nebunie si s-au hotarat sa se casatoreasca.

Planurile de nunta sunt pastrate in cel mai mare secret, dar, din ce  au reusit sa afle prietenii pana acum, va fi o petrecere intima, cu apropiatii.

Orlando Bloom e un actor de succes inca de la inceputurile carierei, cu rolul elfului Legolas, din trilogia Stapanul Inelelor. Iar dupa ce a fost protagonistul primelor 3 filme din seria Piratii din Caraibe pur si simplu a avut lumea la picioare. Si-a dat seama ca celebritatea pe care i-a adus-o cea de a 7-a arta are si multe capcane, asa ca a revenit la teatru. Nu a fost la fel de norocos in dragoste. A divortat de fotomodelul Miranda Kerr, cu care are un baiat. Dar acum pare sa-si fi gasit sufletul pereche si se pregateste de zor pentru nunta cu Katy Perry, una dintre cele mai bine vandute artiste din industria muzicii. Si ea a suferit un esec sentimental. In 2011, dupa numai un an de casatorie, actorul Russell Brand a parasit-o, pentru ca el isi dorea o femeie mai asezata, nu o artista cu o cariera exploziva. Katy a fost foarte marcata si chiar a avut ganduri negre, dupa desparirea de Russell.

Acum insa, si ea si “Legolas” si-au vindecat ranile trecutului si isi intemeiaza o familie.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns