Stiri Justitie de ultima ora

12 persoane depistate cu substante psihoactive la Neversea

In prima noapte a celebrului festival Neversea, politistii din Constanta au depistat 12 persoane avand asupra substante psihoactive. Jumatate dintre ei sunt cetateni bulgari, sarbi si israelieni.

Neversea este cel mai mare festival de plajă din Europa si are loc la Constanţa in perioada 7 – 10 iulie. Participa peste 150 de artisti din Romania si din strainatate.

Cele 12 persoane avand substante psihoactive asupra lor au fost depistate in noaptea de 7 spre 8 iulie.  “Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitaii Organizate Constanta, impreuna cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Porturi Maritime, au constatat 5 infractiuni de detinere de droguri, in vederea consumului propriu si au depistat 7 persoane, dintre care 3 cetateni bulgari, 3 cetateni romani si 1 cetatean sârb. De asemenea, au fost ridicate 2 tigari, care ar fi continut canabis, 5 comprimate ecstasy si o punga transparenta, autosigilanta, care ar fi continut substanta cristalina” – precizeaza un comunicat de presa transmis de IPJ Constanţa.

De asemenea, jandarmi ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane au efectuat 4 constatari de detinere de droguri in vederea consumului propriu, la punctul de acces. Au fost depistate cinci persoane, dintre care doi cetateni israelieni, care ar fi detinut patru tigari cu canabis, o punga din plastic ce ar fi continut o substanta pulverulenta alba, o punga transparenta autosigilanta, cu o substanta vegetala verde-oliv si 1,5 comprimate ecstasy.

Citeste  Roman prins dupa “scamatorii” cu restul la casa

Jandarmii au aplicat si doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.100 lei, pentru consum de bauturi alcoolice si provocare de scandal pe drumurile publice, in exteriorul locului de desfasurare a festivalului.

Peste 1.200 de forte de ordine din structurile Ministerului Afacerilor Interne asigura masurile de ordine publica la festivalul Neversea.

Cei 600 de politisti mobilizati in perioada festivalului, pentru depistarea eventualilor consumatori de substante psihoactive, sunt ajutati de câini special antrenati.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns