Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza
Stiri de ultima ora Mondene

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu formeaza un cuplu din anul 2008 si impreuna au doua fiice, Carolina in varsta de 8 ani si Ana Raisa in varsta de 6 ani.

Cu toate ca de-a lungul timpului s-a zvonit destul de des cum ca cei  doi ar divorta, nu au declarat nimic in acest sens.

Care este motivul divortului?

Alexandu Ciucu a fost destul de rezervat in declaratii „Nu am nimic de declarat. Aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a declarat acesta.

Alexandu Ciucu a cerut zilele trecute o ordonanta presedintiala prin care se stabileste un posibil program de vizitare al copiilor unui cuplu aflat in divort.

In primavara anului trecut, Alexandru a fost fotografiat in timp ce se plimba alaturi de o femeie blonda. Dar acesta spunea sa nu se pune problema de divort.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”,  spunea in trecut Alina Sorescu.

Cei doi s-au cunoscut prin Catalin Botezatu. „Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință la Cerbul de Aur. El a fost nașul spiritual, chiar dacă nu a fost căsătorit, pentru a ne fi naș oficial. (…) M-a cerut de soție fix un an mai târziu, fix în ziua în care făceam un an. După încă un an, am făcut nunta. Nu am găsit fix pe 5 septembrie, când ne-am cunoscut noi, dar ne-am căsătorit pe 12”, a declarat recent Alina.
„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, a declarat la un moment dat Alexandru Ciucu.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns