image001
Stiri de ultima ora Auto

Cele mai bune lame de zăpadă pentru dotarea vehiculelor ATV și SxS

Achiziționarea unei lame de zăpadă potrivite pentru echiparea unui vehicul ATV / SxS poate să vă dea bătăi de cap, mai ales dacă este pentru prima dată când vreți să folosiți acest tip de accesoriu de iarnă. Vă recomandăm să fiți prudenți și să utilizați doar lame pentru deszăpezire, care provin de la producători cunoscuți în domeniu și de la dealeri autorizați, pentru a evita să fiți păcăliți și să cumpărați un produs de calitate proastă.

Printre cele mai populare mărci în industrie se numără Shark Accessories, Iron Baltic și Warn. Modelele de lame de zăpadă disponibile în oferta ATVRom Arad sunt robuste, rezistente și oferă o durată de serviciu lungă. Modelele de la Iron Baltic, Kimpex sau Shark Accessories oferă un raport echilibrat între rezistență și elasticitate, ajutându-vă să duceți la bun sfârșit o varietate de sarcini. Echipa de specialiști ATVRom vă poate ajuta cu orice informații și consiliere pentru a face alegerea potrivită. Veți sta confortabil în șaua ATV-ului pe parcursul lunilor de iarnă și vă veți bucura de un drum curat și sigur.

În continuare, vom ilustra pe scurt câteva din avantajele unor produse care ne-au captat atenția:

Lamele de zăpadă din polietilenă

Lamele de zăpadă construite din polietilenă sunt net superioare celor fabricate din oțel. Shark Snow Plow 52 reprezintă o astfel de lamă pentru deszăpezire, care se caracterizează printr-o construcție durabilă, fiind special destinată pentru a intra în echiparea vehiculelor 4×4 de teren, ATV-uri și SxS-uri.

O lamă de zăpadă se va dovedi extrem de folositoare în cazul în care vreți să permiteți deplasarea prin curtea proprie, în sezonul de iarnă. De asemenea, este utilă pentru a vă ajuta cu pregătirea și amenajarea adecvată a grădinii pe timpul anotimpului rece. Ea reprezintă un accesoriu de mare utilitate întrucât vă permite să duceți treaba la capăt în decurs de numai câteva minute.

Ușor de montat

Atuul principal al unei lame Shark Accessories constă în faptul că poate fi montată cu ușurință dacă veți urma întocmai instrucțiunile furnizate de producător. Foarte mulți utilizatori sunt de părere că merită să optați pentru lamele de deszăpezire universale marca Shark, datorită performanțelor superioare de care sunt capabile aceste lame confecționate din oțel.

Greutatea – un aspect important

Un alt beneficiu al lamelor Shark constă în greutatea mai mică. În plus, acestea sunt mult mai silențioase față de modelele competitoare și mai puțin dure cu suprafețele destinate curățării. Un alt aspect important care atârnă în favoarea lamelor de zăpadă Shark se referă la faptul că nu sunt expuse uzurii prin ruginire. Ele oferă o excelentă flexibilitate indiferent de temperatură. Totodată, sunt mai puțin rigide, ceea ce înseamnă ca nu vor afecta caroseria ATV-ului / UTV-ului din garajul dumneavoastră în urma folosirii zi de zi.

Lamele de zăpadă marca Warn sunt renumite printre posesorii de ATV-uri deoarece oferă o capacitate mare de împingere și sunt construite la standardele cele mai înalte de calitate. Nici modelele din gama Iron Baltic nu sunt mai prejos; acestea se caracterizează prin eficiență mărită în înlăturarea zăpezii, astfel încât circulația și accesul în zona dorită se vor putea realiza fără dificultate sau probleme.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns