image001
Stiri de ultima ora Auto

Can-Am Outlander X mr 650 ’21 – Un ATV special

În 2021, în topul autoturismelor se numără și ATV-urile, printre vehiculele clasice, respectiv mașinile și motocicletele. Datorită faptului că îți oferă posibilitatea să îl conduci atât pe asfalt, cât și pe trasee accidentate sau prin nisipul arzător, acest mijloc de transport a câștigat mult teren în ultimii ani, acest lucru fiind valabil și în cazul pasionaților de condus pe patru roți sau a adepților pe două roți. Dealerii autorizați  îți oferă o gamă variată de ATV-uri, ce diferă atât din punct de vedere al designului, cât și în ceea ce privește motorizarea.

Cel mai interesant ATV

Produsele apărute în industria ATV-urilor au continuat să varieze de la an la an. De la aspecte duse la extrem, la motorizări ingenioase, până la tehnologii ultramoderne, aceste vehicule au reușit să devină din ce în ce mai atrăgătoare pentru căutătorii unui partener de distracție, dar și de muncă. Cu un design inedit, gândit de către cei mai mari specialiști în domeniu ai companiei canadiene Bombardier Recreational Products, Can-Am Outlander X mr 650 ’21 este un vehicul diferit față de cele apărute pe piață, la care siguranța va fi în prim plan.  Acest vehicul este conceput să atragă privirile tuturor, chiar și a celor ce nu sunt pasionați de off-road. Nu îți face însă griji că anumiți infractori ar putea pune ochii pe vehiculul tău, deoarece acest ATV dispune de un sistem antifurt D.E.S.S.

Citeste  Romanii cumpara tot mai multe motociclete

Potrivit pentru terenurile mlăștinoase

Chiar și un vehicul de tip off-road poate rămâne blocat în mlaștini, deoarece nu au configurațiile necesare pentru a face față unor astfel de condiții. Nu este însă cazul lui Can-Am Outlander X mr 650 ’21, acesta fiind un autoturism al cărui scop principal este să combată zonele noroioase. În comparație cu modelele clasice, radiatorul este poziționat mai sus, pentru a evita defecțiunile motorului când intră în contact cu apa sau noroiul. De asemenea, este dotat cu tehnologii pentru off-road dificil, precum suspensii optimizate în acest scop, scărițe de picioare speciale pentru noroi, apărători de noroi, bară de protecție frontală heavy-duty, cât și jante și cauciucuri speciale, pentru teren noroios. De asemenea, în componența sa se află un troliu puternic, cu o capacitate de 1361 kg, ceea ce face acest ATV soluția ideală pentru problemele produse de către traseele mlăștinoase. Pentru a putea trece fără probleme prin zone noroioase, este nevoie și de un motor Rotax puternic, de 649,6cc, V-Twin, 59 cai putere, EFI, cât și de o servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), care oferă un mai bun control al volanului, pentru a-l susține pe rider în lupta cu traseele off-road dificile și a-l ajuta să ia într-un mod cât mai confortabil virajele complicate.

Citeste  Creste numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania

image002

Echipamentul necesar unui rider

Pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută și a nu te accidenta, recomandată este și utilizarea echipamentului potrivit de protecție. Cele mai importante elemente în acest sens este casca și ochelarii de protecție, cât și o cagulă pe sub ele, geacă și pantaloni din materiale textile impermeabile, cât și mânuși, cizme sau genunchiere și cotiere pentru o siguranță maximă. Echipează-te și tu și pleacă la drum alături de ATV-ul tău.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns