image001
Stiri Lifestyle de ultima ora

Can-Am XU 450 T’ 21 – Un outlander potrivit pentru orice aventură

În ultimii ani, stresul și oboseala au devenit probleme tot mai des întâlnite. Pentru a scăpa de acestea, oamenii simt nevoia să iasă din casă, cât și din zona urbană, pentru a se relaxa, în acest mod având un randament mai bun în viața de zi cu zi. Astfel, numărul iubitorilor de aventură este în creștere. Dacă foarte multe persoane optează pentru o plimbare în parc sau pentru o plimbare cu bicicleta, tot mai mulți oameni au început să aibă ca hobby plimbările off road cu ATV-ul. Cu unul sau două locuri, pentru adulți sau pentru copii, cu diferențe de design și de motorizare, toate modelele acestui vehicul au un scop comun: de a îl face pe rider să trăiască o experiență de neuitat. Poți intra și tu în echipa iubitorilor de senzații noi, alături de ATVRom Bucovina, care îți pune la dispoziție o gamă vastă de modele, precum Can-Am Outlander XU 450 T ’21, un vehicul creat cu pasiune și inovație.

Citeste  Două treimi dintre români folosesc rețelele de socializare pentru a vedea ce postează prietenii virtuali

De ce să alegi un ATV?

În această perioadă, industria ATV-urilor s-a dezvoltat considerabil, acest lucru datorându-se numărului ridicat de cereri din partea cumpărătorilor. Dacă te întrebi de ce oamenii caută aceste vehicule din ce în ce mai mult, răspunsul poate sta chiar la tine. Odată ce vei încerca să conduci un ATV, te vei îndrăgosti de el, acesta având o serie de avantaje. Calitate, confort, experiențe de neuitat și adrenalină: acestea sunt câteva dintre beneficiile pe care ți le poate aduce un ATV.

Despre Can-Am Outlander XU 450 T’ 21

Un partener ideal de distracție, acest ATV se remarcă prin motorul Rotax, cu o capacitate de 427 cc, cu un singur cilindru, răcire cu lichid, EFI, capabil în a livra până la 38 CP și prin cutia automată CVT, în 5 trepte (P/R/N/H/L), cu frână de motor standard. Pentru o manevrare mai confortabilă a vehiculului, constructorii pun în joc o servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steerind (DPS). Tehnologiile moderne primează când vorbim despre acest autoturism. Astfel, se remarcă instrumentarul de bord cu display digital de 4.5 inch, cu toate datele necesare (vitezometru, turometru, kilometraj, indicator centru diagnostic, indicator trip & indicator ore funcționare, indicator treaptă viteză, indicator 4×4, indicator combustibil și ceas), cât și un sistem antifurt D.E.S.S pentru a ține infractorii departe de vehiculul tău, care cu siguranță va fi dorit de către oricine. Nu în ultimul rând, creatorii modelului au luat în considerare întunericul accentuat din perioada nocturnă, cât și condițiile de vreme, precum ceața densă, așadar au adus modelului un sistem de iluminare cu 2 faruri, cu o putere totală mare, de până la 70W.

Citeste  Sfaturi pentru o utilizare corecta a masinii de insurubat

image002

Alte avantaje ale ATV-ului tău

Pe lângă întrebuințările deja menționate, de a te ajuta să te bucuri mai mult de natură și de viață, Cam-Am Outlander XU 450 T’ 21 este de asemenea un bun partener de muncă în preajma gospodăriei tale. De la transportat greutăți mari, până la a te duce în locuri greu accesibile, acest ATV se poate face benefic, în funcție de nevoile pe care tu le ai.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *