image001
Stiri din Sport de ultima ora

Motocicletele KTM – varianta sport potrivită

Deținerea unei motociclete a ajunssă fie un trend. Astfel că, tot mai mulți oameni încearcă să țină pasul și își achiziționează propriile motociclete, intrând în familia pasionaților de condus pe două roți. Fiind noi și neexperimentați în acest domeniu, cei ce s-au decis să facă o astfel de achiziție, își vor da seama că nu este atât de ușor să își găsească motocicleta cu care să aibă o chimie perfectă. Totuși, există o gamă variată de motociclete pentru începători, astfel că vei găsi cu siguranță un model pe gustul tău.

KTM – performanță și încredere

O companie australiană menită să producă cele mai inovative și calitative modele din industrie, KTM oferă o gamă largă de motociclete, de tip Enduro, Naked, MX, SuperMoto sau Travel. Două familii de motociclete se remarcă însă în cadrul KTM, și anume cele de tip Sport Touring și Super Sport. Ieșind în evidență prin designul sporty, agresiv și motorizarea puternică, KTM RC 390 ’21 și KTM 1290 SUPER DUKE GT ’21 par să fie varianta potrivită pentru pasionații de adrenalină și experiențe cât mai distractive pe aceste vehicule.

Citeste  S-a stins fostul selecționer Gerard Houllier

KTM RC 390 ’21

Cea mai accesibilă motocicletă de tip Super Sport, Entry-Level, dar în același timp foarte agilă, rapidă și potrivită pentru piloții categoriei A2. Motorul de 373 cc, 1 cilindru, 4 timpi, răcire cu lichid este capabil să livreze o putere de până la 44 CP. Cu un design modern, contrar prețului mic, această mică bestie a șoselelor va reuși să atragă privirile celor din împrejurimi.

KTM 1290 SUPER DUKE GT ‘21

Un sport-tourer, cu misiunea de a duce generația 1290 Super Duke mai departe, acest vehicul vine dotat cu un motor în 2 cilindri, 1301 cc, 4 timpi, cu răcire pe lichid, ce dezvoltă până la 175 cai putere. Având ca punct de îndrumare modelul anterior, KTM a reușit să rezolve micile probleme existente și să ducă acest vehicul la o performanță și calitate maximă, cu un confort sporit și o motorizare puternică, ideală în a străbate într-un mod cât mai relaxant și premium distanțe lungi.

image002

Consum

Pe lângă prețurile extrem de accesibile, un alt avantaj pentru bugetul tău poate fi consumul foarte mic. Dacă la KTM 1290 vorbim despre un consum de 5.99 l/100km, cât și un rezervor de 23 litri, în cazul lui KTM RC 390, consumul este de 3.52 l/100km și dispune de un rezervor de până la 9.5 litri, îndeajuns pentru o călătorie de lungă durată.

Citeste  CSM Bucuresti intra in somaj tehnic

Avantaje

Ambele motociclete dispun de un sistem ABS (Anti-lock Braking System), o componentă cu un rol important în frânare, vitală în situații de urgență. Atât la achiziționarea unui KTM RC 390 ’21, cât și a unui KTM 1290 SUPER DUKE GT ’21, ATVRom îți pune la dispoziție o garanție vastă, de până la 2 ani, cât și posibilitatea unei achiziții în rate.

Eștipregătit?

Dacă argumentele aduse mai sus, cât și recenziile a milioane de alți cumpărători te-au convins că acest vehicul este o investiție înțeleaptă, achiziționează-ți propria motocicletă din rețeaua ATVRom și pornește în aventură singur sau alături de prieteni.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *