Gigi Becali amuzat de demiterea lui Marius Sumudica
Stiri din Sport de ultima ora

Gigi Becali amuzat de demiterea lui Marius Sumudica

Gigi Becali l-a ironizat pe Marius Sumudica, antrenorul care l-a refuzat la finalul sezonului trecut si spera ca acesta si-a invatat cu adevarat lectia.

Marius Sumudica a fost facut de ras atunci cand nu a fost lasa sa intre in baza de antrenament la Cluj.

Gigi Becali sustine ca nu ii pare rau pentru ce a trait Marius Sumudica

„E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelui sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament?

Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Păi de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el.

Nu e frumos să dai într-un om căzut, dar acum cu Marius Șumudică chiar că nu pot să tac. Eu sper că și-a învățat lecția și de acum îi va aprecia pe prietenii lui adevărați, deoarece bunul Dumnezeu le așează pe toate.

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te iei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte?

Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR”,  a declarat Gigi Becali.

Marius Sumudica a avut parte de umilinta vietii lui atunci cand nu a fost lasat sa intre la baza de antrenament la CFR Cluj. Decizia a fost luata de Nelutu Varga dupa ce acesta l-a demis pe Sumudica dup ace a pierdut meciul cu Steaua Rosie.

„Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”,  a transmis Marius Sumudica.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns