Adrian Mutu face declaratii despre cele doua casnicii esuate
Stiri din Sport de ultima ora

Adrian Mutu face declaratii despre cele doua casnicii esuate

Adrian Mutu a trecut prin doua divorturi dureroase pana sa o intalneasca pe actuala lui partenera, Sandra Bachici. Cei doi au impreuna un baietel pe nume Tiago in varsta de 4 ani. Cu toate astea, fotbalistul a fost destul de rezervat in ceea ce privesc casatoriile esuate din trecut.

Adrian Mutu a dezvaluit motivele pentru care a ajuns la divort cu cele doua sotii

Fostul fotbalist a facut mai multe confesiuni despre ceea ce nu a functionat in fostele lui relatii. Acesta a spus ca nu s-a gandit foarte bine inainte sa se casatoareasca cu cele doua femei si dupa ceva timp dupa nunta simtea ca nu a facut alegerea potrivita.

„Eu când am făcut alegerea am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui: „Bă, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag.” Ok, la început. La început e mișto. După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”,    a declarat Adrian Mutu.

Citeste  Ce va face Simona dupa suspendarea de 4 ani primita din motive de dopaj?

Se pare ca sportivul nu regreta nimic si sustine ca a invatat din greselile facute. Experientele sale de viata l-au determinat sa fie barbatul din prezent.

„Eu poate am avut și nevoie de experiențe ca să-mi dau seama ce vreau, ca să mă modelez eu ca bărbat. Practic eu am făcut ce am făcut, ca să fiu cine sunt acum. Și am avut nevoie de lucrurile astea fără să-mi dau seama, dar probabil karma asta, destinul ăsta m-a dus să trec prin anumite momente ca să devin bărbatul care sunt acum, de care sunt foarte mândru. Am trecut prin multe lucruri și am învățat din ele. La mine nu au fost lucruri care s-au întâmplat și am fost încăpățânat, din contră, am reușit să accept anumite lucruri și să învăț din ele. Oricum nu mai ai ce să faci” a mai spus acesta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns