Stiri Actuale de ultima ora

Contre Nicusor Dan-Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, declara ca predecesoarea sa, Gabriela Firea, a intrat in logica de campanie si lanseaza mesaje electorale.

Nicusor Dan a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca Firea a uitat situatia financiara dezastruoasa in care a lasat orasul. Edilul-sef al Capitalei scrie pe reteaua de socializare ca a gasit la primarie un buget de 3 milioane de lei si datorii curente de 3 miliarde de lei. “Primaria era in faliment nedeclarat. Fostul primar, Gabriela Firea, se pare ca a uitat situatia financiara dezastruoasa in care a lasat orasul si ma acuza ca platesc datorii inchipuite. Ii reimprospatez memoria. Cand am ajuns in primarie, am gasit un buget de 3 milioane de lei si datorii curente de 3 miliarde de lei. Adica o datorie de 1.000 de ori mai mare decat bugetul. Din cele trei miliarde, 165 de milioane de lei erau neplatiti pentru autobuzele Otokar. Creditele pentru investitii erau blocate. Datoriile curente trebuiau platite imediat. Conturile Primariei erau blocate. Eram practic in faliment nedeclarat. Iar lista dezastrului poate continua” – scrie edilul general. Nicusor Dan afirma ca in prezent Primaria Capitalei are o situatie financiara stabila, iar lucrarile de investitii sunt deblocate si continua.

Inţeleg ca Gabriela Firea a intrat in logica de campanie si in stilul PSD distorsioneaza adevarul. Insa cifrele nu pot fi cosmetizate” – mentioneaza Nicusor Dan.

Gabriela Firea scrisese, tot pe Facebook : Bucurestiul trebuie salvat cu adevarat, a ajuns pe mainile unor falsi salvatori si toate proiectele majore sunt blocate. Firea considera ca orasul s-a degradat si mai mult in acesti peste doi ani, iar actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri marunte si rafuieli politice. Firea sustine ca singurii vinovati pentru proiectele blocate sunt Nicusor Dan, USR Bucuresti si PNL Bucureşti.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns