Stiri Actuale de ultima ora

O noua provocare care poate cauza decesul este prezenta pe internet.

 

O noua provocare lansata pe internet poate cauza decesul iar asta ii nelinisteste pe parintii din intreaga lume. Mai exact, este vorba despre cate bezele poate tine o persoana in gura. Desi poate parea un joc inofensiv , adevarul este ca aceasta provocare s-a sfarsit cu numeroase victime.

O tanara de 24 de ani a luat parte la aceasta provocare care a facut ravagii pe internet. Bethan Gaskin din Marea Britanie este una dintre victimele acestui joc. Tanara a incercat sa vada cate bezele poate tine in gura dar a sfarsit prin a se ineca cu acestea si a murit.

Bethan Gaskin a fost dusa de urgenta la un spital din Peterborough unde a intrat in coma. Medicii din spital au facut mari eforturi pentru a o salva pe tanara, dar din pacate totul a fost in zadar. Dupa cinci zile de coma, tanara a murit.

Mama tinerei cu inima sfasiata a declarat „Îmi aduc aminte că am ridicat din sprâncene când a mai încercat acest truc, spunându-mi în gând «Câți ani ai?». Arăta ca un hamster cu obrajii bombați. A plecat dansând spre toaletă pentru a scuipa prăjiturile. După o vreme am realizat că mersese de ceva timp la baie și nu mai dădea niciun semn. O prietenă s-a dus în baie și a găsit-o prăbușită.”

Citeste  Fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, prins în flagrant de luare de mită

Aceasta a mai delcarat “Am realizat că am pierdut-o înainte de a fi urcată în ambulanță. Trecuse prea mult timp. Prea multă lume se joacă astfel cu bezele sau alte prăjituri. Chiar și mătușa mea în vârstă de 90 de ani mi-a spus că se joacă astfel cu prăjituri. Acest episod ne arată cât de fragili suntem”.

Jocul in sine este unul periculos. Parintii ar trebui sa fie tot mai atenti la jocurile copiilor si sa ii fereasca pe acestia de toate provocarile de pe internet.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *