Stiri Actuale de ultima ora

Un roman din Franta si-a scos iubita la produs, femeia avea pana la 10 clienti pe zi

Cei doi au ajuns in fata instantei si vor fi deportati in Romania

S-au cunoscut pe Facebook si a fost dragoste la prima vedere, a povestit cuplul judecatorilor francezi din Alencon, Franta. El are 28 de ani, femeia 29. Spun ca o duceau greu cu banii; el e mecanic de ascensoare, dar nu avea decat ocazional de lucru, iar femeia a incercat diverse munci, inclusiv la o patiserie, dar nu a rezistat pentru ca “era foarte obositor, trebuia sa car saci grei”. Inainte de incercarea cu patiseria, tanara se mai prostituase, scrie presa franceza.

El alegea hotelurile, schimbau des zona

Din declaratiile lor, facute in instanta cu ajutorul translatorilor, ar fi fost ideea lui ca femeia sa se inscrie pe un site internet “de intalniri romantice”. Tanara apare pe site din noiembrie 2017. De atunci si pana cum, cand au fost prinsi (la mijlocul lui august, anul acesta) proxenetul si iubita lui prostituata s-au plimbat prin mai multe zone din Franta, ca sa li se piarda urma si ca sa testeze mai multe locuri, sa vada unde e vad mai bun. El alegea hotelurile, se ocupa de incasari si de protectia femeii. Politistii francezi i-au prins pe 14 august si initial au crezut ca au de-a face cu niste spargatori, pe care ii cautau de mai mult timp.

Se contrazic in privinta numarului clientilor

Declaratiile celor doi, facute dupa arestare, se contrazic in privinta numarului de clienti pe zi. Femeia a povestit ca avea 4-5 clienti; uneori avea relatii intime chiar si cu 10 barbati. Iubitul-proxenet insa afirma ca nu ar fi obosit-o cu mai mult de 2-3 barbati pe zi. “O iubesc, sunt gelos, o lasam doar cat sa scoatem sa avem ce manca, lucra 10-15 zile pe luna” – le-a spus el judecatorilor.

In Franta sunt tot mai multe prostituate

Numarul lucratoarelor in industria sexului a scazut vizibil pe strazile marilor orase franceze; asta desi sunt tot mai multe prostituate. Explicatia e simpla: acostarea stradala nu mai e practicata asa de mult, pentru ca acest tip de comert cu placeri s-a mutat pe internet. Racolarea clientilor se face pe site-urile de specialitate, iar femeile inchiriaza camere tot de pe internet, pentru o saptamana doua. Surse din industria franceza a sexului spun ca o prostituata medie (nici de lux, dar nici din cele mai ieftine) castiga 5000 de euro pe luna.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns