Stiri Justitie de ultima ora

O noua escrocherie a hotilor romani: sa retraga bani cu carduri cadou

In orasul Bloomington, statul american Indiana, un roman a fost arestat dupa ce a scos bani de la bancomate folosind un card cadou modificat

Potrivit presei locale, barbatul a fost arestat dupa ce a retras ilegal bani de la un bancomat al Credit Union, folosind un card cadou. Escrocul a fost identificat: se numeste Cristian Darla, are 43 de ani, si este roman.

Un angajat de la o sucursala IU Credit Union a chemat politia dupa ce a observat o activitate dubioasa la unul dintre bancomate. Romanul a facut mai multe retrageri, folosind carduri fara cip. Camerele de supraveghere ale bancii l-au surprins in timp ce scotea bani.

Romanul a fost prins cu 1500 de dolari in buzunare

Cristian Darla tocmai pleca de la bancomat, cand a sosit politia. El a fost oprit si legitimat de oamenii legi. Au gasit asupra lui patru carduri cadou de la lantul de magazine Walmart si suma de 1500 de dolari, in bancnote de 20. Romanul a recurs la stratagema folosita de multi hoti prinsi la furat in strainatate: le-a spus politistilor ca nu vorbeste limba engleza. In cele din urma, s-a adus un translator. Barbatul a recunoscut ca a folosit cardurile cadou ca sa retraga bani. A fost arestat sub acuzatia de frauda si delapidare a unei institutii financiare.

Cardurile au fost modificate

Politia din statul Indiana crede ca romanul a cumparat cardurile cadou, pentru ca apoi, cu ajutorul unui software special, sa stearga informatiile de pe card. Pe internetul negru pot fi cumparate informatii privind cardurile de debit sau de credit, impreuna cu coduri PIN, au explicat anchetatorii americani. Se mai fac unele modificari la banda magnetica de pe spate si apoi ele pot functiona ca un card obisnuit de banca.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns