Stiri Actuale de ultima ora

Investeste in masini de ambalat bune si eficientizeaza-ti activitatea!

Cauti o solutie prin care sa poti introduce pe piata produse de calitate intr-un timp cat mai scurt? Pe langa timpul necesar productiei, este important sa te gandesti si la felul in care ambalezi bunurile pe care le comercializezi.

In acest sens, ai la dispozitie o gama larga de masini de ambalat, care sunt realizate in baza tehnologiei de ultima generatie si care te ajuta sa iti eficientizezi activitatea la maximum. Echipamentele sunt diferite si ramane la alegerea ta care este solutia ideala pentru tine, in functie de tipurile de bunuri pe care le introduci pe piata!

Cele mai populare tipuri de masini de ambalat

Pentru inceput, este bine sa stii care sunt tipurile de masini pe care le ai la dispozitie atunci cand te gandesti la etapa ambalarii produselor. Echipamentele pot avea o viteza mica, medie sau mare, astfel incat sa vina in sprijinul nevoilor pe care le ai, iar cele mai populare sunt urmatoarele:

  • masini de tip Orizontal-Flow-Pack – cu o viteza mica, medie sau mare, aceste echipamente sunt ideale pentru o gama larga de bunuri, incepand de la ambalarea hainelor si la la produse de curatenie ori produse alimentare. De exemplu, este bine sa stii ca poti ambala intre 250 si 400 de pachete per minut cu ajutorul masinilor Orizontal Flow-Pack, ceea ce inseamna ca le poti utiliza chiar si atunci cand ai o productie generoasa;
  • masini de ambalat vertical / inclinat – disponibile in mai multe dimensiuni, masinile din aceasta categorie sunt prevazute cu dozatoare volumetrice cu pompa, surub sau cupe si sunt excelente pentru ambalarea produselor granulate, lichide ori pulverulente. Daca vrei sa ai parte de o dozare perfect precisa, indica teste sa investesti si intr-un dozator gavimetric bun;
  • masini tip Stick / 4 laturi / tetraedru – le poti utiliza cu precadere pentru ambalarea pulberilor, a lichidelor si a granulelor. Cat despre dozatoarele de tip volumetric, ele sunt reglabile din punct de vedere a volumului, iar numarul de linii de ambalare difera in functie de latimea pachetelor pe care vrei sa le obtii;
  • masini ideale pentru ambalarea produselor in folie sau carton – te ajuta sa obtii fie produse single, fie produse grupate. Alimentarea echipamentelor se face manual sau automat, iar daca iti doresti un nivel superior de precizie, poti utiliza inclusiv un cantar de verificare, un etichetator, precum si un detector de metale.

De ce ai nevoie de echipamente de ambalat de calitate?

Nu este suficient ca produsele tale, indiferent de nisa pe care se axeaza, sa fie unele de calitate. Ambalajul conteaza si el, pentru ca prima impresie conteaza. Pana ce clientii tai ajung sa se bucure efectiv de bunurile pe care le cumpara, prima data vad ambalajul. De aceea, este esential sa investesti intr-o masina care sa iti ofere rezultate aspectuoase, bune si intr-un timp cat mai scurt.

Montaj

Daca iti faci griji in privinta montarii masinilor de ambalat, uita de acest aspect! Firma de la care poti achizitiona echipamentele iti poate pune la dispozitie o echipa specializata, care vine la fata locului si care se ocupa de tot ce inseamna asezarea masinilor de ambalat pe pozitie. Tehnicienii sunt familiarizati cu felul in care trebuie sa monteze echipamentele, ceea ce inseamna ca iti poti incepe activitatea imediat!

Online, pe site-ul Promo-pack.ro poti gasi o varietate de masini de ambalat din care sa alegi, in functie de nevoile tale de business. Mai mult, aici gasesti inclusiv linii de productie pentru numeroase tipuri de produse, dar si echipamente de inspectie, datorita carora sa ai certitudinea ca realizezi bunuri de top!

Date de contact:

E-mail: office@promo-pack.ro

Telefon: 0722.33.88.44

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns