Stiri Actuale de ultima ora

Rasuflam usurati: tanarul din Resita nu e infectat cu coronavirus

Barbatul, in varsta de 25 de ani, este asistent medical si a ingrijit, in Germania, patru persoane bolnave de pneumonia virala provocata de coronavirus.

El a venit in Romania, si-a vizitat rusdele din Resita si dintr-o alta localitate, iar de cateva zile avea febra si o tuse seaca. A aparut imediat suspiciunea de infectie cu temutul coronavirus. Tanarul a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in conditii de izolare totala. I s-au recoltat probe, iar analizele au fost trimise la Bucuresti. Testele care i s-au facut nu au confirmat prezenta coronavirusului, ci doar o rinita de sezon.

El se intorsese in Romania pe 7 februarie, dupa ce, pana pe 5 februarie, a ingrijit la spitalul Trostberg, din Germania, patru persoane infectate cu misteriosul coronavirus. Dupa cum au precizat medicii, la spitalul din Germania, asistentul medical purtase echipament de protectie. La trei zile de la revenirea in tara, a facut febra peste 39 si a inceput sa tuseasca. A mers la spital la Resita, de unde a fost trimis la spitalul de boli infectioase din Timisoara.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns