artic. 5 Certificareiso
Stiri Actuale de ultima ora

ISO 45001 atrage forta de munca de calitate premium

Exista locuri de munca foarte solicitate pentru care se bat zeci de candidati pentru un post si locuri de munca ocolite, oamenii preferand sa stea in somaj, decat sa accepte conditiile acelea grele de munca.

Oare ce face diferenta intre cele doua oferte de munca?

  1. Conditiile de la locul respectiv de munca, adica asigurarea sanatatii si securitatii de la locul de munca respectiv. Nimeni nu accepta un loc de munca menit sa determine scurtarea vietii celui care il ocupa sau imbolnavirea grava a sa. Sta in puterea angajatorului sa asigure toate conditiile salariatilor sai la locul de munca, sale faca un instructaj de protectie a muncii adecvat ca oamenii sa nu se simta amenintati, cand vin la serviciu. Aici se incadreaza muncitorii care lucreaza in mediul toxic, la inaltime sau sub pamant, cei care isi desfasoara activitatea pe platforme maritime.
  2. Atmosfera stresanta, incordata de la locul de munca. Dincolo de atitudinea directa a angajatorului sunt locuri de munca in care presiunea este prea mare. Asa sunt serviciile din sistemul de urgente medicale si cele de la pompieri sau trupele de jandarmi care intervin in cazuri extreme.

Cu toate aceastea, exista oameni care aleg aceste profesii si este nevoie de ele pe piata muncii.

  1. Salarii foarte mici care nu se ajung de la o luna la alta.

Era necesara o certificare care sa cuprinda sistemele de management al sanatatii si sigurantei la locul de munca, in conditiile in care resursa umana este cea mai pretioasa.

Citeste  Reduceri colosale de Black Friday 2019

Salariati priceputi si onesti nu se gasesc peste tot, de aceea ei trebuie fidelizati prin toate mijloacele sau atrasi catre locurile de munca respective.

Peste tot exista riscuri, daca managerul nu ia masuri si nu solicita ISO 45001.

Uneori oamenii din afara sistemului gandesc la modul simplist si nu vad riscurile care ar putea afecta sanatatea anumitor categorii de salariati.

Intr-o croitorie angajatele inhaleaza scame care pot ajunge in plamani, daca nu se iau masurile care se impun. In plus, cele care calca stau in picioare si inhaleaza aburul acela. Intr-un atelier de prelucrare a lemnului pericolele mari vin si de la utilaje si masinarii, dar si de la resturile lemnoase si aschii.

In industria sticlariei si a geamurilor, salariatii se pot taia, daca lucrurile nu sunt bine puse la punct.

Exemplele pot continua. Chiar si in scoli exista pericolul bolilor profesionale cauzate de stres si de intoxicatiile cu praf de creta, de aceea au aparut tablele magnetice.

ISO 45001 este o certificare potrivita intreprinderilor mici, mijlocii sau mari si ea isi tripleaza valoarea cand se combina cu alte tipuri de certificari la fel de importante.

Asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca poate fi completata cu standardul international 14 001, care are in vedere protectia mediului. Este important mediul de lucru, dar la fel de important si ceea ce se intampla in afara ca urmare a activitatii firmei respective.

Citeste  Carne de pui din zonele cu gripă aviară din Ungaria, în magazinele din România

Nu este admis ca in intreprindere totul sa fie perfect, iar pe cosurile fabricii sa iasa fum toxic care sa faca imposibila sederea oamenilor din vecinatate in casele lor.

Antreprenorii trebuie sa dovedeasca tot timpul grija lor fata de mediu, fiindca resursele acestuia vor fi lasate mostenire generatiilor care vin. Apa plina de detergent sau contaminata cu materie organica este obligatoriu sa fie pastrata in rezervoare speciale care sa nu permita infiltrarea ei in sol sau sa ajunga in statii speciale care o pot purifica.

Nici gramezile de sticle de plastic, de cutii de carton, de electrocasnice si de produse electronice nu se justifica.

Intreprinzatorul onest are grija si de oamenii cu care lucreaza si de cei pentru care lucreaza, asa ca va solicita certificarea iso care atesta securitatea produselor alimentare pe care le comercializeaza, dar si de mediu.

Prin tot ceea ce face nu doreste sa cauzeze boli, sa murdareasca apa sau pamantul din jurul sau, sa polueze aerul.

Certificarile sunt certificate ale calitatii si responsabilitatii solicitate la nivel international si din ce in ce mai frecvente si in tara noastra.

Compania Certificareiso.ro vine mereu in sprijinul antreprenorilor si al consumatorilor de servicii si de produse, furnizand adevarate barometre ale calitatii.

In acest moment, certificarile iso sunt la jumatate de pret si pot fi obtinute foarte repede.

Citeste  ”Dallas” a contribuit la prăbușirea URSS

Participarea la licitatiile publice pentru obtinerea unor lucrari de zeci de mii de euro sau de milioane de euro este posibila daca exista aceste certificari iso . Increderea partenerilor externi sau interni creste progresiv cu existenta lor, fiindca ele atesta:

-cultura calitatii

-sisteme de protectie a oamenilor si a mediului bine puse la punct

-economia de resurse

-asumarea responsabilitatii

-securizarea datelor.

Aceste documente se obtin foarte usor, caile de rezervare a lor fiind multiple ca fiecare sa o aleaga pe cea mai convenabila:

  1. Formularul de contact care poate fi completat in 4-5 minute si trimis fara efort reprezentantilor companiei.
  2. Apelul telefonic de solicitare a certificarilor.
  3. Redactarea unui e-mail prin care se solicita suportul necesar in vederea obtinerii certificarilor.

Pana la sfarsitul acestei luni, toate certificarile sunt la jumatate de pret, iar firmele pot solicita cat mai multe.

Fiecare certificat este important si util, dar unele sunt indispensabile pentru un anumit domeniu de activitate umana si ar trebui sa se tina cont de acest lucru.

Specialistii companiei Certificareiso.ro ofera consultanta gratuit, apoi trec la emiterea certificarilor dupa ce li se pun la dispozitie actele necesare.

Colaborarea cu specialistii in standardele calitatii decurge in modul cel mai eficient si elegant, iar roadele acestor certificari sunt multe si dulci.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns