Stiri Actuale de ultima ora

Barbat de 400 de kilograme, salvat si dus la spital

O misiune atipica, cu un angrenaj impresionant de forte s-a desfasurat la Bucuresti. Un barbat de 400 de kilograme a fost scos din casa si dus la spital.

Potrivit unui comunicat ISU, peste 20 de salvatori, pompieri, paramedici, medici si asistenti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii “Bucuresti-Ilfov, respectiv UPU-SMURD Floreasca au intervenit pentru salvarea unui barbat diagnosticat cu obezitate morbida. Barbatul cantareste nu mai putin de 400 kilograme si nu se poate misca. Astfel, din cauza dificultatilor locomotorii, a fost nevoie de interventia a zeci de salvatori si de echipamente speciale.

Odata ajunse, fortele de interventie, echipajele medicale SMURD au constatat ca bolnavul suferise un accident vascular. Dificultatea misiunii a constat in extragerea barbatului si transportarea acestuia pana la autospeciala transport victime multiple, aflata in dotarea pompierilor salvatori.

Astfel, pentru solutionarea acestui caz dificil, au fost dislocate 4 autospeciale cu apa si spuma, 2 autospeciale transport victime multiple, 1 autoscara, 1 descarcerare grea , 1 ambulanta SMURD terapie intensiva mobila, toate fiind incadrate cu peste 20 de salvatori.

Barbatul a fost transportat in siguranta la o Unitate de Primiri Urgente, in vederea evaluarii, monitorizarii si aplicarii procedurilor medicale specifice in vederea oferirii unui tratament adaptat nevoilor pacientului.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns