Laurentiu Reghecampf face dezvaluiri despre relatia cu fiul sau
Stiri de ultima ora Mondene

Laurentiu Reghecampf face dezvaluiri despre relatia cu fiul sau

Laurentiu Reghecampf a divortat de Anamaria Prodan dupa 15 ani de relatie si 13 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baietel, Laurentiu Reghecampf Jr. in varsta de 13 ani. Laurentiu a declarat ca realia cu fiul sau nu mai este la fel din cauza discutiilor tensionate pe care le are cu Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf a facut declaratii uluitoare

„Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict între mine și Anamaria și a faptului că ea a hotărât să facă acest pas și să facă public foarte multe lucruri, el suferă. Și a intervenit puțin o răceală. (…) Bebe încearcă întotdeauna ca eu să fiu cu mama lui, e normal. Dar am vorbit cu Bebe de câteva ori, numai că nu doresc să îl implic în chestia asta, nu înțelege, întotdeauna vede altceva. Și e normal să vadă așa, el vrea să îi vadă pe mama și pe tata.” a spus acesta.

Laurentiu a continuat sa declare ca a fost de mai multe ori sa isi vada fiul la antrenament si ca este un tata implicat in cresterea fiului sau.

„Mi-e dor, l-am văzut la un meci, am mers tot timpul să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov, i-am lăsat să stea în casa în care am stat împreună, i-am lăsat să stea pe Bebe și pe Ana. Anamaria s-a dus în niște chestii care-s total neadevărate, adică nu i-am cerut nimic, eu am introdus o cerere de divorț, fără niciun partaj, fără absolut nimic. Ba mai mult, i-am dat dreptul să îl crească pe Bebe, să aibă grijă de el, dacă nu poate, îl iau eu, nu e niciun fel de problemă.”

„Sufăr pentru că nu mi-e uşor să aud că nu îmi pasă de copil. Mă doare. Ştiu cât suferă Bebe. Evit să îi fac rău, să fie implicat în anumite chestii. Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă, la Snagov. (…) Cine l-a înscris pe Bebe la şcoală? Cine i-a plătit şcoala? Eu am fost. Supunem copilul la un stres” a mai spus Laurentiu.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns