6 moduri in care razboiul din Ucraina ne-ar putea afecta
Stiri de ultima ora din Politica

6 moduri in care razboiul din Ucraina ne-ar putea afecta

Un razboi in Ucraina ar putea avea consecinte nefaste mai ales in ceea ce priveste stabilitatea financiara a romanilor. Stabilitatea noastra financiara va avea foarte mult de suferit.

Atat tara noastra cat si multe alte tari vor avea de suferit in cazul in care se declanseaza un razboi in Ucraina.

Iata care sunt cele 6 moduri in care razboiul din Ucraina ne-ar putea afecta

Scumpirea carburantilor

In ultima perioada preturile carburantilor au atins cote maxime. Un razboi cu Ucraina va face ca preturile sa creasca atat de mult incat cei mai multi oameni ar prefera sa mearga pe jos.

O inflatie istorica

Inflatia in tara noastra a atins un nivel istoric. Un razboi ar face ca inflatia sa creasca mult mai mult iar de aici se vor observa schimbari la preturile produselor dar si multe alte scumperi care ar afecta viata romanilor.

Turbulente pe pietele financiare

Bursele si piata de capital sunt medii volatile iar un conflict in Ucraina nu ar face decat sa sperie investitorii. O turbulenta de o asemnea amploare ar sterge o mare parte din capitalul acumulat in piete.

Incetinirea cresterii economice

Incetinirea cresterii economice in tara noastra ar fi in mod clar afectata. Mult asteptarea revenire economica s-ar amana destul de mult daca Ucraina ar intra in razboi.

Costuri mai mare ale imprumuturilor

Costurile imprumuturilor vor fi mult mai mari iar asta inseamna ca mai putini tineri isi vor putea cumpara o locuinta. Dobanzile vor exploda pur si simplu.

Atacuri informatice peste tot in lume

Riscul de atac cybernetic asupra unor institutii ucrainene se pot repeta oricand si in alte tari. Daca ar avea loc un atac cibernetic in tara noastra ar putea avea un efect major asupra sistemului bancar din Romania. Consecintele ar putea fi extreme si asta ar putea impacta mai multe companii din tara noastra.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns