Stiri Actuale de ultima ora

10 romani din autocarul implicat in accidentul din Bulgaria s-au intors in tara

Accidentul a avut loc pe 6 august, 2022, in zona Veliko Tarnovo, Republica Bulgaria. Trei romani si un cetatean strain au murit in acest accident. In autocar erau 26 de pasageri, majoritatea romani.

In seara zilei de 6 august, 10 cetateni romani, pasageri ai autocarului implicat in accidentul rutier de la Veliko Tarnovo, nevatamati, au intrat pe teritoriul României fiind transportati cu un alt autocar al aceleasi firme de transport. Al doilea sofer al autocarului, cetaean roman, a fost audiat si el în calitate de martor si va reveni in România in urmatoarele ore.

In noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1,30, un autocar inmatriculat in România, la bordul caruia se aflau 26 de pasageri, dintre care sapte cetateni turci, iar restul români, a fost implicat într-un accident rutier în Bulgaria. Autocarul s-a izbit de o masina parcata pe marginea drumului. Ocupantii tocmai coborasera din autoturism. Apoi autocarul s-a izbit de un copac, au povestit martorii. Accidentul s-a produs între satul Kutsina şi Polikraishte, regiunea Veliko Târnovo. Autocarul venea de la Istranbul. Romanii fusesera in vacanta si se intorceau in tara.

Trei dintre cei cinci romani raniti in accident au fost adusi la Spitalul Floreasca din Capitala. Ei sunt constienti, stabili si cooperanţi.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns