Bolt realizeaza o comapnie pentru purtarea mastii
Stiri de ultima ora Auto

Bolt realizeaza o comapnie pentru purtarea mastii

Bolt este un serviciu de ridesharing care activeaza in Romania si care va incuraja oamenii sa poarte masca. Campania prin care Bolt incurajeaza oamenii sa poarte masca este una prin care acestia pot castiga premii.

Campania este adresata doar pasagerilor nu si soferilor. Mai exact, Bolt ofera curse gratuite tuturor celor care vor demonstra printr-o fotografie pe Instagram ca poarta masca in spatiile inchise cat si in cele deschise.

Iata mai multe despre aceasta campanie

„Purtarea măștilor de protecție, care a devenit în multe țări obligatorie, este una dintre cele mai importante măsuri pentru împiedicarea răspândirii bolii”, a transmis Cristian Salceanu, Country Manager, Bolt.

„Le cerem permanent șoferilor noștri parteneri să folosească măști de protecție cât sunt în mașini, facem asta pe toate căile și prin toate canalele de comunicare pe care le avem la dispoziție. La rândul lor, pasagerii trebuie să se protejeze și să aibă grijă de ceilalți. Pentru a-i încuraja și pe ei să poarte mască, am creat un program de recompense, sperând ca în acest fel să putem contribui și noi la crearea sau consolidarea unui obicei care poate salva vieți.” a mai transmis acesta.

Campania se desfasoara in perioada 21 iulie – 2 august pe pagina Instagram a companiei.  Pe langa premiile care constau in curse gratuite, compania a pregatit si un “ safety playlist” pentru Apple Music si Spotify.

Bolt Protect este o categorie speciala care include masini dotate cu paravane protectoare intre sofer si pasageri. Mai mult de atat Bolt s-a implicat in distribuirea gratuita a mastilor de protectie catre flotele partenere.

„Suntem pregătiți să penalizăm comportamentele care nu sunt responsabile sau nu respectă cerințele impuse de Ministerul Sănătății. Sancțiunile pot ajunge până la blocarea șoferului în aplicație. Credem, însă, mai degrabă în motivare decât în sancționare, fapt care ne-a și determinat, de altfel, să lansăm această campanie, cu un mesaj actual, extrem de important.” a mai declarat Cristian Salceanu, Country Manager, Bolt.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns