auto-leasing.ro parc auto
Stiri de ultima ora Auto

La auto-leasing.ro gasim cele mai bune oferte intr-un singur parc auto

Masinile sunt un subiect sensibil pentru Romania, deoarece majoritatea locuitorilor din aceasta tara iubesc masinile, in special pe cele elegante sau pe cele sport. Din fericire exista o multime de surse de incredere de unde poti sa iti cumperi sau sa iti comanzi masina mult dorita la un pret avantajos. La auto-leasing.ro gasesti cele mai bune oferte, avand un parc auto ce ofera marci renumite de masini cunoscute la nivel global.

Este avantajos sa cumperi o masina second hand, mai ales daca ai un model anume in minte care nu se mai fabrica. La auto-leasing.ro primesti toate informatiile precise despre masina care te interesaza sa o achiztionezi. In plus, poti face plata in leasing.

Ce este leasing-ul?

Potrivit legii, obiect al leasingului pot fi orice bunuri mobile sau imobile, cu exceptia:

-bunurilor scoase din circuitul civil sau a caror circulatie este limitata prin lege;

-terenurilor agricole;

-bunurilor consumabile;

-obiectelor proprietatii intelectuale care nu pot fi cesionate.

Multe persoane sunt ingrijorate cu privire la leasing, deoarece beneficiile asupra achizitiei sunt neclare. La urma urmei, de ce sa inchiriati o masina atunci cand o puteti detine si sa primiti niste bani inapoi cand o vindeti? In functie de preferintele voastre personale, stilul de viata si situatia financiara, inchirierea poate fi plina de avantaje.

Leasingul este similar in teorie cu inchirierea unui apartament. In calitate de persoana care inchiriaza masina sau de proprietar, platiti cateva taxe initiale impreuna cu plati lunare pentru a folosi masina, dar de fapt nu o detineti. Fiecare contract de inchiriere are termeni si conditii pe care trebuie sa le respectati si, la sfarsitul termenului convenit, inapoiati masina companiei de leasing. Acest tip de aranjament are mai multe avantaje care ar putea face ca leasingul sa fie o afacere mult mai buna pentru voi.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii unei masini o reprezinta, de obicei, platile lunare mai mici decat daca ati obtine finantare pentru achizitionarea masinii.

Cand finantati o achizitie de vehicul, platiti intregul pret de achizitie al unui vehicul pe durata de viata a finantarii plus dobanzile. Dar platile de leasing sunt calculate putin diferit.

In loc sa platiti pentru intreaga valoare a masinii, platile lunare acopera amortizarea vehiculului (plus chirie si taxe) pe durata contractului de inchiriere. Deoarece finantati doar amortizarea in loc de pretul de achizitie, plata va fi de obicei mult mai mica.

Aceste economii va pot ajuta fie sa faceti upgrade la un model mai nou si mai de dorit pentru bugetul vostru, fie sa economisiti bani in fiecare luna cu o plata mai putin costisitoare a masinii.

Platile in avans pentru achizitionarea unui vehicul pot rula pana la 20%, dar un contract de inchiriere necesita adesea putin sau nimic pentru o plata in avans. In mod obisnuit, va trebui sa platiti prima luna de plata, taxe, titluri si taxe de inregistrare, si poate o taxa de achizitie sau alte taxe atunci cand semnati contractul de inchiriere, dar costul este de obicei mai mic decat banii pe care ar trebui sa-i platiti pentru achizitionarea unei masini.

Deoarece conditiile de inchiriere sunt atat de concise, majoritatea reparatiilor vor fi acoperite de garantia producatorului. In unele cazuri, producatorul va acoperi costurile de intretinere. Cand revizuiti contractul de inchiriere si contractele de garantie sau de intretinere, asigurati-va ca intelegeti ce reparatii si intretinere sunt acoperite pentru a evita facturile neasteptate de service ale vehiculului.

Pentru inchirieri, dupa semnarea contractului de inchiriere, trebuie doar sa il returnati si sa treceti la urmatoarea masina. Valoarea masinii la sfarsitul contractului de leasing este responsabilitatea companiei de leasing, nu a dumneavoastra. Este posibil sa fiti in continuare raspunzator pentru sume suplimentare la sfarsitul termenului de inchiriere, inclusiv uzura si utilizarea excesive si kilometrajul excesiv.

Multi oameni sunt cu ochii pe o masina de vis, dar ar putea avea dificultati in calificare pentru finantare pentru cumparare.

Leasingul unei masini, totusi, deschide usa catre modele mai scumpe si pachete de finisare, deoarece de obicei vine cu o plata lunara mai mica pentru acelasi vehicul. Acest lucru va ofera mai multa flexibilitate in ceea ce priveste optiunile vehiculului, astfel incat sa il puteti alege pe cel care se potriveste cel mai bine stilului  de viata.

Pe langa faptul ca varianta de leasing este mult mai avantajoasa, un alt aspect demn de luat in considerare este faptul ca nu este necesar sa cumperi masina noua. O masina second hand este la fel de fiabila, iar in unele cazuri reprezinta o investitie mult mai buna!

Fiecare masina noua isi pierde valoarea imediat ce o scoateti din lot. Ceea ce majoritatea oamenilor nu stiu este ca masinile noi continua sa-si piarda valoarea la un nivel ridicat pentru intregul prim an de viata, uneori pana la 40%. O masina uzata s-a depreciat la o rata mult mai lenta dupa acel platou din primul an, deci ati putea sustine ca o masina uzata este o investitie mult mai buna decat una noua.

Un alt fapt mai putin cunoscut este ca asigurarea auto costa mai putin lunar pentru o masina uzata decat o masina noua. Una dintre cele mai frecvente intrebari despre cumpararea unei masini second-hand este despre garantie.

Multe masini second hand sunt inca in garantie din fabrica. Majoritatea persoanelor care inchiriaza o masina, o intorc inapoi dupa trei ani si mai au inca 2 ani din garantia de 5 ani. Vehiculele second-hand certificate si cele mai multe masini second hand au trecut printr-o inspectie riguroasa si vor avea o garantie extinsa pana cand le veti vedea pe lot.

La auto-leasing.ro  beneficieze de un parc auto vast cu oferte greu de gasit in alta parte!

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns