Stiri de ultima ora Auto

Primele fotografii cu noile Sandero, Sandero Stepway si Logan

Dacia a publicat primele fotografii cu noile modele Sandero, Sandero Stepway si Logan, care vor fi prezentate oficial pe 29 septembrie.

Deocamdata, ne putem face idee doar despre styling. Detaliile tehnice vor fi prezentate pe 29 septembrie. Noul Logan va fi comercializat in Romania, Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria ai Republica Moldova.

Sandero si Logan sunt printre cele mai vandute modele si ambele sunt fabricate de brandul romanesc low-cost Dacia.

Primele impresii ale specialistilor

Expertii spun ca noua Dacia Sandero emana o personalitate puternica si un aer de robustete, cu toate ca linia generala e mai lina, datorita parbrizului mai inclinat si a plafonului mai jos.

Dacia Sandero, Stepway si Logan sunt apreciate in intreaga lume datorita pretului imbatabil si dimensiunilor exterioare reduse, oferind modernitate, dotari si versatilitate. “Afisand dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generatia precedenta, acestea ofera, pe langa design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente si de polivalenta, fara a uita spiritul si atributele de fiabilitate” – precizeaza un comunicat Dacia.

Citeste  Recul pe piata auto europeana, dupa 6 ani de crestere

Complet redesenata, silueta Logan este mai fluida si dinamica si usor alungita.

Noul Sandero Stepway beneficiaza de o capota a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibila sub forma unei monograme cromate amplasate in partea de jos a calandrului.

Asteptarile specialistilor

Expertii spun ca, pentru a putea pastra pretul scazut, raza de actiune a motorului nu va suferi mari modificari, dar e posibil sa apara noi dotari de siguranta si de infotainment.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *