Citroen Ami este cea mai ieftina masina electrica
Stiri de ultima ora Auto

Citroen Ami este cea mai ieftina masina electrica

Citroen Ami este o masina electrica care iti permite accesul facil in centrul oraselor. Aceasta iti ofera confortul pe care il doresti si in plus dimensiunile sale reduse te ajuta sa te strecori prin traficul infernal din oras pentru a ajunge mult mai repede la destinatie.

Cat de utila este Citroen Ami?

Mai intai trebuie sa stii ca aceasta masina are dimensiuni reduse, mai exact 2.4 metri lungime si 1.4 m latime si poate atinge o viteza maxima de 45 km/h. In Franta, aceasta masina poate fi condusa fara permis auto de orice persoana care are varsta de 14 ani sau peste.

In primele doua saptamani de la aparitie, Citroen Ami s-a vandut in peste 500 de exemplare „Am vândut 500 de exemplare în primele două săptămâni”, a spsu Sylvie Krygier de la Citroen.

„Ami este o recunoaștere a obiceiurilor și cerințelor noastre de transport și este accesibilă aproape tuturor” a mai transmis aceasta.

Masina este foarte usor de utilizat iar in Franta are un pret destul de accesibil, mai exact 6.000 de euro si poate fi incarcata la o priza standard de casa in doar trei ore.

Citeste  Bolt realizeaza o comapnie pentru purtarea mastii

Conducerea masinii este destul de simpla, in fata soferului este un volan si un afisaj pe care se specifica viteza, nivelul bateriei si kilometrii ramasi pana la urmatoare incarcare. Masina nu are portbagaj dar cumparaturile se pot aseza in fata pe scaunul pasagerului.

“Timp de 100 de ani, Citroën a pus inovația și creativitatea în serviciul libertății de mișcare pentru toată lumea. Anul acesta, marca prezintă o nouă soluție de mobilitate urbană accesibilă tuturor: compact, protector, 100% ëlectric, fără permis de conducere și accesibil. Ami – 100% ëlectric își propune să fie o adevărată lovitură, o soluție adaptată la noile moduri de consum. Această idee grozavă a fost un concept în urmă cu un an. Suntem mândri că acest concept devine astăzi realitate.” a declarat Vincent Cobee, CEO Citroen.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *