Stiri de ultima ora Auto

Mitsubishi fabrica doua noi modele in Europa

Groupe Renault va produce doua noi modele pentru Mitsubishi pe batranul continent. Din 2023, Mitsubishi Motors va vinde doua modele produse la uzinele Renault, care sunt bazate pe aceleasi platforme, dar cu unele diferente, pentru a fi adaptate la brandul Mitsubishi.

Autoturismele vor fi vandute pe unele piete europene, dar nu in Marea Britanie, incepand cu 2023. Linia europeana va include si modelul Eclipse Cross plug-in hybrid. Mitshubishi anuntase anul trecut un plan de restructurare, care prevedea, printre altele, inghetarea lansarii de noi produse in Europa si concentrarea pe Asia de Sud-Est. Conducerea Mitsubishi pare sa se fi razgandit, intre timp. Constructorul nipon a precizat ca modelele retinute pentru piata europeana se vand foarte bine si indeplinesc exigentele in materie de poluare, mult mai dure in Europa.

Mitsubishi, Renault si Nissan Motor Co. formeaza o alianta care devine tot mai stransa, pentru a face fata impreuna problemelor de pe piata auto, puternic afectata dupa un an de pandemie COVID 19. Luna trecuta, Nissan a anuntat ca va face van-uri mici, comerciale, la fabrica Renault din Maubeuge.

In 2020, Renault a inregistrat pierderi record de opt miliarde de euro. Veniturile au scazut cu 21,7 la suta, pana la 43,474 miliarde de dolari, iar numarul de autovehicule vandute a scazut cu 21,3 la suta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns