Stiri Actuale de ultima ora

Incepe etapa a 3-a de vaccinare

De luni 15 martie, demareaza etapa a III-a de vaccinare anti COVID. Sunt peste 1,5 milioane de beneficiari inscrisi pe platforma electronica.

Premierul Florin Cîţu a postat pe Facebook un anunt in care explica exact cum va decurge aceasta a treia etapa. ”Etapa a III-a de vaccinare incepe luni. Este foarte simplu. Daca doriti sa va vaccinati, inscrierea se face prin intermediul listelor de asteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt inscrisi pe platforma electronica, din care aproximativ 500.000 sunt din randul populatiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veti primi notificarea locului disponibil in centrul pentru care ati optat”, scrie premierul pe Facebook. Cîţu precizeaza ca vaccinarea nu este obligatorie, insa este singura solutie pentru a reveni la normalitate cat mai curand. ”Impreuna invingem pandemia!” – isi incheie, optimist, premierul postarea pe Facebook.

15 martie, o noua transa de vaccin Pfizer BioNTech

Luni, 15 martie, soseste in Romania o noua transa de vaccin Pfizer BioNTech, care consta in 224.640 de doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara. Transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra. Vaccinurile sunt transportate in condiții optime de siguranta, in containere speciale, cu gheata carbonica si folie etansa.

Citeste  Primar, cu dosar penal, după un chef în Primărie

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *