Stiri Actuale de ultima ora

Afla ce avantaje iti aduc pardoselile epoxidice – inca de la prima aplicare

In cazul in care esti in plin proces de renovare sau vrei sa pui bazele unei cladiri, este bine sa stii de la bun inceput faptul ca fundatia joaca un rol esential in formarea unui mediu sigur. Acest lucru se va reflecta in intreaga structura de rezistenta, motiv pentru care este important sa apelezi doar la materiale care iti asigura un nivel superior de calitate. In acest fel, solutia ideala din toate punctele de vedere este reprezentata de celebrele pardoseli epoxidice, intalnite din ce in ce mai mult in ziua de azi in mai multe sfere de activitate.

Pe langa faptul ca protejeaza structura de rezistenta si confera un invelis uniform cu un aspect placut, aceste pardoseli epoxidice sunt durabile in timp si se preteaza atat pentru domeniul farmaceutic, cat si pentru cladirile de birouri. In plus, avantajele nu se opresc aici si vin sa iti asigure un mediu confortabil si sigur in fata tuturor pericolelor, limitand pe cat de mult posibil accidentele neprevazute de munca si nu numai.

Citeste  Asigurare obligatorie si numarul real al acestor polite

Pardoseli epoxidice – calitate la preturi avantajoase

Materiale sigure si de calitate

In primul si in primul rand, aceste pardoseli se compun dintr-o serie de rasini epxoidice care vor forma o placa neteda, turnata dintr-o singura miscare, rezultant o suprafata dreapta si lipsita de imbinari. In acest fel umiditatea nu va fi o problema in ceea ce priveste structura de rezistenta, iar bacteriile nu vor avea un mediu propice formarii.

Pardoseli extrem de rezistente in timp si in fata tuturor socurilor

De asemenea, aceste pardoseli epoxidice sunt extrem de rezistente mai ales la socurile mecanice, deci la traficul intens. Tocmai din acest motiv se folosesc cu precadere in hale si in industriile in care traficul de mare tonaj este la ordinea zilei.

Suprafata usor de curatat si igienizat

Gratie tehnicilor de aplicare, podeaua va fi una sigura din punct de vedere al gradului de igiena. Placa se poate curata simplu si rapid, intrucat nu exista rosturi si imbinari in care se pot forma microbii sau bacteriile. Ba mai mult, acestea se utilizeaza si in industria farmaceutica si cea alimentara, unde curatenia si igiena trebuie sa fie elementul cheie care sta la baza intregii activitati.

Citeste  Minoră prinsă la furat într-un magazin, aruncată în stradă doar în chiloți

Aplicare in doar cativa pasi simpli

Nu in ultimul rand, aceste pardoseli se aplica simplu si rapid in doar cativa pasi. Rasinile epoxidice se toarna in forma lichida sub forma unei placi netede, care se va usca intr-un timp record spre deosebire de alte metode de constructii. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar siguranta va fi cea care isi va pune amprenta asupra intregii structuri.

Pardoseliindustriale.ro, expertii tai in materie de constructii de calitate

Daca vrei sa pui bazele unui mediu sigur pentru tine si pentru angajatii tai, indiferent de domeniul de activitate, expertii de la Pardoseli Industriale iti pot da oricand o mana de ajutor.

Acestia te pun fata in fata cu un catalog impresionant de servicii care iti vor garanta rezultate care ating cel mai inalt nivel de calitate. De la pardoseli epoxidice la pardoseli decorative, nimic nu poate fi prea greu pentru acestia! Descopera mai multe pe site si cu siguranta nu vei regreta decizia facuta.

Citeste  Veste buna pentru Europa, masurile de carantina se vor relaxa

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *