image001
Stiri de ultima ora Auto

Polaris Sportsman 570 X2 EPS ’21 – ATV-ul ideal pentru tine

ATV-ul este un vehicul care are două roluri, și anume un scop recreațional, fiind capabil să te ajute să evadezi din rutină, dar în același timp și un rol utilitar, demn de a fi un bun partener de muncă, în cadrul gospodăriei tale, cât și în zone cu teren ușor accidentat. Dacă vrei să achiziționezi un astfel de vehicul, pe atvisti.ro găsești o gamă largă de ATV-uri, din care îți poți alege autoturismul ideal pentru tine, cât și pentru familia ta. Dacă încă nu te-ai decis dacă merită să investești într-un astfel de vehicul, iată câteva motive pentru care să o faci:

Modele pe gustul tău

Bineînțeles, poți să optezi pentru orice tip de ATV îți dorești. Însă, dacă ești indecis și ai nevoie de recenziile altor cumpărători sau de un sfat al experților, Polaris Sportsman 570 X2 EPS ’21 pare să fie alegerea ideală pentru tine.

Caracteristicile tehnice

Acest model vine la pachet cu un motor ProStar de 567cc, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI, cu răcire pe lichid. Acesta este capabil să dezvolte până la 44 cai putere și este cuplat la o cutie de viteze modernă automată PVT P/R/N/L/H. Tracțiunea dispune de un sistem de manevrabilitate evoluat, prin includerea unui sistem modern de comutare a tracțiunii între 4×4/2×4/mod VersaTrac Turf, făcând din Polaris Sportsman 570 un vehicul deosebit de stabil pentru orice tip de teren, inclusiv off-road. Pachetul premium este completat de prezența unor suspensii moderne MacPherson față și independente pe spate, frâne puternice hidraulice pe disc și cutie de transport pe spate.

image002

User experience

Polaris Sportsman 570 X2 EPS ’21 are la dispoziție diferite sisteme moderne, pentru a-i ușura misiunea riderului în a controla vehiculul. Printre acestea se numără sistemul electronic de asistență la frânare, control de accelerație, sistem de asistență pentru coborârea în pantă, un sistem de remorcare cu receiver și bilă de remorcare ECE R55 și un sistem Operator Presence Detection.

În plus, pentru o mai bună comunicare între user și vehicul, acesta vine în componență cu un afișaj electronic LCD de 4 inch cu Rider Information Center.

Avantajele Polaris Sportsman 570 X2 EPS ‘21

În comparație cu ATV-urile obișnuite, acest model dispune de două locuri, astfel că, îți poți lua și familia sau prietenii în aventură alături de tine. În plus, varianta de culoare este una unică, și anume Sage Green.

Vehiculul are o omologare T3B și este inmatriculabil la primărie. Acesta se conduce cu un carnet de categoria B. Raportul între prețul și calitatea vehicului este unul corect, iar el poate fi achiziționat în rate. În plus, vei primi o garanție de până la 2 ani.

Design

Aspectul acestui ATV este unul modern și atractiv și va întoarce cu siguranță toate privirile celor din jur. Lungimea de 2280 mm, lățimea de 1219mm și înălțimea de 1451mm fac din acest model unul masiv și agresiv, caracteristici ce dau dovadă de putere, specifice pentru un astfel de motor, cu capacități mari.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns