Stiri de ultima ora din Politica

Deputatii si senatorii AUR au intrat in greva parlamentara

Senatorii si deputatii Aliantei pentru Unirea Romanilor – AUR – nu vor participa la lucrarile comisiilor sau la alte activitati parlamentare, dar vor fi prezenti in sediul legislativului.

Parlamentarii AUR protesteaza astfel fata de faptul ca motiunea de cenzura introdusa impotriva guvernului condus de Florin Cîţu nu e supusa dezbaterii si votului.

Senatorii si deputatii AUR au organizat un protest pe holurile Palatului Parlamentului,  desfasurand un banner pe care scria “Greva”. Pe langa faptul ca nu e dezbatuta si votata motiunea de cenzura depusa impotriva guvernului, parlamentarii AUR protesteaza si fata de introducerea pasaportului COVID.

“Votati motiunea! Asta este mesajul nostru si nu ne lasam ! Din prima zi de sesiune parlamentara am inaintat aceasta acţiune şi mergem până la capăt cu ea”, a declarat liderul AUR, George Simion. Parlamentarii AUR vor sta la balcon si nu vor intra la sedintele de comisii sau la alte activitati parlamentare si nu vor vota.

Ei spun ca, desi demersul lor nu va avea niciun rezultat, vor sa atraga atentia asupra abuzurilor pe care le comite guvernul Cîţu si oamenii care ii fac jocurile in parlament.

“Florin Cîţu trebuia demult sa nu mai fie prim-ministrul Romaniei. S-au folosit de tertipuri si au calcat in picioare Constitutia Romaniei si, de aceea, singura forma prin care putem sa protestam este greva parlamentara” – spune liderul AUR.

Greva este pe termen nelimitat

AUR precizeaza ca greva e pe termen nelimitat, mai exact pana in momentul in care motiunea va fi spusa la vot. AUR doreste, de asemenea, sa organizeze un mare protest de strada, la care va invita cat mai multi romani, precum si sindicate si patronate.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns