Cand se vor redeschide mall-urile in Romania
Stiri de ultima ora din Politica

Cand se vor redeschide mall-urile in Romania

Ministru Sanatatii a vorbit deschis despre deschiderea mall-urilor in Romania si despre relaxare. Acesta a spus ca relaxarea va fi facuta treptat si ca va trebui sa se respecte anumite criterii.

Ce a declarat ministrul Nelu Tataru?

„La reluarea activitatii ne gandim sa redeschidem anumite locuri de munca, sa redeschidem anumite spatii. Sunt multe la care ne gandim, dar nu la adunarile cu numar mare de participanti” a mentionat ministrul.

„Daca facem aceste lucruri bine controlat putem redeschide aceste granite. Vom face si noi ce fac vecinii nostri in contextul în care pandemia, după cum vedem, începe să mearga incet pe o panta descendenta. Noi ne adaptăm la evolutia tarii noastre si fiecare masura va fi luata progresiv. Suntem într-o pandemie care mai lasă un an – doi epidemii. Suntem într-un moment in care incercam sa aplatizam o curba a infectărilor, să evaluăm starea populației dupa aceasta curba si sa pregătim anumite sezoane poate de o amploare mult mai mica decat aceasta, dar sa ne pregatim pentru a proteja o tara, inclusiv prin limitarea accesului”,  a mai declarat acesta.

Citeste  PSD incearca sa scape de asocierea cu primarul din Crevedia

Sociologii sunt de parere ca mall-urile nu se deschid deoarece sunt in numar mare in tara noastra. Interesul romanilor este de-a dreptul imens. Gelu Duminica, sociolog a declarat ”Autoritatile prefera sa sufle si in iaurt. Nu cred ca vor da buluc, oricum personal la cum s-au comportat pana acum a fost peste asteptarile mele”. Foarte multe firme au inchis in aceasta perioada deoarece vor sa isi protejeze angajatii. Proprietarul unui lant de magazine a declarat  ”Cu siguranta comunicam cu cei de afara si luam masuri, abia asteptam sa se deschida, suntem la dispozitia autoritatilor si abia asteptam sa ni se comunice in ce imprejurari deschidem”.

Un patron coffee shop a declarat ”Am pus afisele astea, nu pot intra în magazin, totul se vinde la strada. Am facut o analiză înainte de starea de urgenta si ne-am dat seama ca este imposibil sa faci dezinfectare dupa fiecare client”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns