Ce spune Donald Trump despre candidatura sa la prezidentiale
Stiri Internationale de ultima ora

Ce spune Donald Trump despre candidatura sa la prezidentiale

Donald Trump sustine ca nu exclude posibilitatea de a candida in anul 2024 la prezidentiale. Acesta a declarat asta in prima sa aparitie publica de cand a parasit Casa Alba. Discursul avut in cadrul Conferintei actiunii politice conservatoare care a avut loc in cursul zilei de duminica in Orlando, Florida.

Ce a spus liderul republican in cadrul conferintei din Orlando, Florida ?

“Tocmai au pierdut Casa Albă”. “Dar cine ştie, cine ştie, aş putea chiar decide să îi bat pentru a treia oară”,  este o declaratie in care Donal Trump da de inteles ca a castigat alegerile impotriva democratului Joe Biden si ca s-ar putea sa se prezinte din nou ca si candidat la alegerile prezidentiale din 2024.

“Mişcarea noastră de patrioţi americani mândri şi harnici abia începe şi în cele din urmă vom câştiga. O să câştigăm”, a mai sustinut Donald Trump.

In plus, Donald afirma ca supravietiurea SUA depinde de conservatori “Suntem angajaţi într-o luptă pentru supravieţuirea Americii aşa cum o cunoaştem”.”Este o luptă. Este o luptă teribilă, teribilă, dureroasă. (…) În cele din urmă, câştigăm întotdeauna”, a mai afirmat acesta.

Citeste  Ucraina si alte tari est-europene vor filtrarea informatiilor pe platformele sociale

Fostul presedinte  a refuzat sa isi recunoasca infrangerea si a sustinut ca au fost comise fraude electorale, cu toate asta nu a prezentat dovezi in acest sens.

“Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună a oricărui preşedinte din istoria modernă”, a spus Donald Trump. Acesta a mai spus ca Partidul Republican este unit si ca nu isi doreste sa lanseze un alt partid.

“Nu formăm noi partide. Avem Partidul Republican. Va fi unit şi va fi mai puternic ca niciodată. Nu formez un partid nou “,  a mai mentionat Donald Trump.

Un sondaj informal a participantilor CPAC a demonstrat ca doar 70% din populatia SUA si-ar dori ca Trump sa candideze din nou in anul 2024.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns