Stiri Internationale de ultima ora

Familia regala britanica se pregateste pentru ce-i mai rau: Regele Charles e tot mai bolnav

Diagnosticat cu cancer, regele Charles al III-lea, 75 de ani se simte tot mai rau, scrie presa britanica. Se pare ca planurile de inormantare, existente in cazul oricarui monarh, indiferent de varsta, sunt in curs de actualizare, pentru ca familia regala “se pregateste de ce e mai rau.”.

Nu se stie nici acum unde e localizat cancerul de care sufera suveranul britanic. In ianuarie, cand a fost operat pentru o problema benigna la prostata, medicii ar fi descoperit un cancer, intr-o alta zona si ca regele a inceput tratamentul. Dar nu s-a spus niciodata public unde e localizat. Potrivit zvonurilor care circula insistent in presa britanica, ar fi vorba despre cancer pancreatic. Se stie ca acest tip de cancer este foarte agresiv, iar sansele de supravietuire sunt minime.

„Nu e bine, regele e foarte rau” – spun apropiati ai familiei regale britanice, sub protectia anonimatului. Se pare ca Palatul Buckingham – care, deocamdata, refuza orice comentariu  pe aceasta tema – a inceput deja actualizarea planurilor privind funeraliile lui Charles al III-lea. Faptul ca aceste planuri exista nu e deloc neobisnuit. Dar faptul ca sunt acum actualizate, pe fondul zvonurilor privind inrautatirea starii de sanatate a regelui Charles al III-lea, da de gandit.

„Vorbind cu prietenii regelui in ultimele saptamani despre sanatatea lui, cel mai frecvent raspuns este… „Nu este bine”,” a declarat Tom Sykes de la Daily Beast .Toate sursele au subliniat ca planurile de inmormantare regala (nume de cod Operatiunea Menai Bridge) sunt in permanenta revizuite. Insa se pare ca problemele de sanatate ale lui Charles fac ca revizuirea acestor planuri sa capete caracter de urgenta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!