Stiri Locale de ultima ora

Imagini de iarna in toiul verii

Orasul Suceava si imprejurimile s-au transformat, in doar cateva minute, in peisaje de iarna. A fost o grindina cum nu s-a mai vazut in ultimii ani.

Fenomenul meteo extrem a avut loc vineri seara, cand s-a produs o furtuna cu grindina. Cartierul Itcani din Suceava e cel mai afectat. Au cazut bucati mari de gheata pe masini si acoperisuri. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, pagubele sunt insemnate. Echipe speciale au intervenit pentru degajarea drumurilor si pentru a scoate apa din zeci de curti inundate. Grindina a fost insotita de un vant violent, care a proiectat gheata in fereste si a distrus acoperisurile mai multor case. Forta vantului a fost atat de mare, incat a daramat copaci. Pe strazile municipiului Suceava puteau fi vazute mormane de gheata. In doar cateva minute, furtuna cu grindina a facut prapad. Au fost compromise zeci de hectare de culturi.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava a anuntat ca mai multe localitati din judet sunt afectate de vremea rea. De asemenea, nenumarate gospodarii din oras au fost inundate din cauza ploilor abundente.

Inundatii si in Arges si Alba

Scene de cosmar si in judetul Arges, unde a plouat torential. In zona barajului Rausor, cinci persoane au fost surprinse de viitura in timp ce se aflau in masina. Si in Alba a plouat torential, si in doar jumatate de ora o comuna intreaga a fost inundata. Viitura a acoperit gradinile oamenilor si kilometri intregi de sosea.

Miriam

foto ISU Suceava

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns