In prima zi a festivalului Untold au fost prinse 14 persoane cu droguri
Stiri Lifestyle de ultima ora

In prima zi a festivalului Untold au fost prinse 14 persoane cu droguri

Inca din prima zi a festivalului Untold, jandarmii si polististii clujeni au depistat 14 cazuri in care persoanele au incalcat prevederile legali privind traficul si consumul de droguri.

Iata ce s-a intamplat in prima zi a festivalului Untold

“S-a încheiat prima zi a festivalului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Participanţii au retrăit bucuria spectacolului şi au dansat pe ritmurile muzicii. Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au acţionat cu ocazia desfăşurării festivalului UNTOLD 2021 au constatat un număr de 8 infracţiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi 4 sancţiuni contravenţionale aplicate la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În urma neregulilor constatate, poliţiştii din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat în total 38 de sancţiuni contravenţionale, abaterile reprezentând încălcări ale normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi ale celor privind circulaţia pe drumurile publice”, se arata intr-un comunicat care a fost trimis de Gruparea de Jandarmi Mobila din Cluj-Napoca.

Polistii au mai depistat sase cazuri de incalcari ale legii privind traficul si consumul de droguri.

“Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au constatat 6 infracţiuni statuate de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, precum şi de Legea 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare. Au fost aplicate 27 de amenzi şi 18 avertismente privind încălcări constatate pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă şi a regulilor referitoare la fumat în locurile publice”, s-a mai aratat in comunicat.

Se pare ca 126 de persoane au primit asistenta medicala din partea personalului Smurd si a paramedicilor. Marea majoritate a cazurilor au fost solutionate pe loc dar sase persoane au fost transportate la spital pentru investigatii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns