Stiri Internationale de ultima ora

Febra pariurilor privind numele bebelusului Boris-Carrie

Carrie Symonds, tanara logodnica a premierului britanic Boris Johnson, a adus pe lume un baietel. Probabil prematur, tinand cont ca, intial, cuplul spusese ca asteapta bebelusul la inceputul verii.

La casele londoneze de pariuri e activitate febrila; britanicii pariaza de zor in privinta numelui pe care il va primi micutul. Wilfred este favorit, urmat de George, Thomas si Winston.

Regina Elisabeta a II-a a trimis un mesaj privat de felicitari cuplului din Downing Street 10, a anuntat Palatul Buckingham.

Boris Johnson are 55 de ani, iar logodnica lui 32. Daca pentru Carrie baietelul venit astazi pe lume este intaiul nascut, pentru Boris Johnson este al saselea sau chiar al saptelea copil, nu s-a stiut niciodata sigur cati copii are. Premierul a mai fost casatorit de doua ori si a mai avut cateva relatii cunoscute.

Nu s-a precizat la ce spital a nascut Carrie; surse din anturajul cuplului au spus doar ca e un spital public, din Londra. Boris Johnson a stat si a asteptat in fata salii de nasteri, echipat cu costum de protectie anti COVID 19. Premierul britanic de abia si-a revenit dupa o forma destul de grava de COVID, din cauza careia a ajuns chiar la terapie intensiva. Boris Johnson a marturisit ca vrea sa isi ia concediu paternal, doua saptamani, dar nu acum, ci peste cateva luni, pentru ca are de gestionat criza provocata de noul coronavirus.

“Un an pe care nu il vor uita niciodata”

Cu aceste cuvinte, speakerul Camerei Comunelor, Lindsay Hole, a incheiat mesajul de felicitare pentru Boris Johnson si Carrie Symonds, rostit in Parlamentul Britanic – o aluzie la situatia dramatica in care s-a aflat premierul timp de aproape doua saptamani, grav bolnav de COVID 19, urmata la scurt de timp de bucuria  venirii pe lume a baietelului.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns