Stiri Locale de ultima ora

Plimbari la inaltime cu autobuzul etajat

Autobuzele etajate si-au facut din nou aparitia pe litoral, iar turistii amatori de plimbare, dornici sa vada cele mai importante obiective din Constanta, Mamaia si portul maritim, o pot face contra sumei de 3 lei, de persoana, acum, iar in plin sezon (1 iulie – 31 august) biletul va costa 6 lei. Tichetele se procura de la sofer si trebuie validate la urcare.

“Turistii aflati pe litoral au posiblitatea sa se plimbe cu autobuzele etajate pe parcursul intregului sezon estival. Linia estivala City TOUR conecteaza orasul cu portul si statiunea Mamaia si va circula pana in toamna” – anunta primaria Constanta.

Traseul este : Gara CFR – Piata Far – Poarta 5 – Silozurile Saligny – Cuibul Reginei – Portul Turistic Tomis – bd.Elisabeta – str.Termele Romane – str.Negru Voda – str.Mircea cel Batran – bd.Mamaia pana la Tabara Turist (Hotel Caraiman) din statiunea Mamaia.

Circula 6 autobuze etajate, la interval de 25 de minute, de la 9 la 6 seara, in prima parte a verii, si pana la 10 seara, in plin sezon.

Odata imbarcati in autobuzele etajate, turistii vor primi noua harta cu traseul si cele mai importante obiective, disponibile si pe telefon, prin aplicatia ‘CiTy TOUR Constanta’. In 2018, 200.000 de turisti s-au plimbat cu autobuzul etajat, dar primaria spera ca in actualul sezon estival numarul sa fie sensibil mai mare.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns