Stiri Economice de ultima ora

Cumparati produse romanesti ! Apelul lansat de ministrul agriculturii

Fermierii romani nu reusesc sa-si vanda produsele, in schimb magazinele sunt invadate de marfuri alimentare din strainatate.

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Adrian Oros, face apel la romani sa cumpere exclusiv produse autohtone, pentru a-i sustine pe producatorii romani in aceasta perioada de turbulente economico-financiare. Oros a spus ca fermierii au mari stocuri de legume, mari stocuri de carne de pasare, de vita si produse lactate si oua, dar nu reusesc sa le vanda, pentru ca in magazine sunt marfuri din strainatate. “Ce se poate face ? Putem face cu totii doua lucruri foarte simple, care vor avea efect in cateva saptamani, in cateva luni… Sa mergem sa cautam si sa cumparam doar produse romanesti. Daca nu sunt in magazinul x, mergem in magazinul y, pana gasim produse romanesti” – ne indeamna Adrian Oros.

Astfel vom reusi sa-i rasplatim pe taranii romani, care duc o viata aspra si putem sa contribuim, nu doar declarativ, la sustinerea agriculturii si industriei alimentare din Romania, e de parere ministrul Oros. In plus, el spune ca prin cumpararea unui produs romanesc, o parte din suma platita se va intoarce tot la noi, fie in pensiile si salariile platite in Romania, fie in sistemul de educatie ori in cel de sanatate.

Citeste  O veste buna pentru romani - dobanzile vor scadea considerabil.

Miriam

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *