Stiri de ultima ora Mondene

Lady Gaga, aparitie spectaculoasa la Met Gala

Cu o rochie ciclam aprins, semnata Brandon Maxwell, Lady Gaga a facut senzatie la Met Gala, desfasurata luni seara la New York.

Trena divei pop a avut nu mai putin de 7 metri, nu doar pentru a face impresie, dar si pentru a camufla cele 3 toalete pe care le-a Lady Gaga le-a dezvaluit, una dupa cealalta, in timpul festitivitatii la care a fost co-prezentatoare. Tinuta spectaculoasa in care si-a facut aparitia a fost completata cu un machiaj accesorizat puternic, amintind de un personaj de basm.

Met Gala, evenimentul care aduna an de an lumea buna din moda, divertisment si sport, are drept scop strangerea de fonduri pentru Muzeul de Arta Metropolitana din New York si marcheaza debutul expozitiei anuale de moda a Institutului Costumelor.

Toate starurile de la Met Gala s-au intrecut in vestimentatii care mai de care mai indraznete si mai pline de imaginatie. Nu-i de mirare, tinand cont ca tema Met Gala 2019 a avut drept sursa de inspiratie eseul scriitoarei americane Susan Sontag “Camp”, un concept despre estetica artificiului, exagerarii si supranaturalului.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns